Skip to content
Politică

Gata cu haosul din taximetria de la Otopeni

bani.md

Haosul din taximetria de la Aeroportul Internațional „Henri Coandă” Otopeni este pe cale să ia sfârșit, începând chiar cu data de 1 septembrie.

Compania Naţională Aeroporturi Bucureşti (CNAB) anunţă că peste 2.000 de taxiuri au fost autorizate să preia pasageri de la Aeroportul Henri Coandă, urmând ca de la 1 septembrie accesul taxiurilor neautorizate va fi interzis, relatează zf.ro.

Taxiurile autorizate au acces atât pe bază de comandă (transmisă prin intermediul dispozitivelor touch-screen), cât şi direct, în faţa terminalului Sosiri, pentru a prelua pasagerii pe principiul „primul venit – primul plecat în cursă”.

Accesul taxiurilor neautorizate în staţiile taxi va fi interzis începând cu 1 septembrie, măsură solicitată de Poliţia Transporturi, ca urmare a numeroaselor incidente generate de taximetriştii neautorizaţi.

Începând cu 1 septembrie, staţiile taxi de la aeroport vor fi situate atât la etaj (staţiile pentru taxiuri la comandă, respectiv pentru taxiuri care practică un tarif de maximum 1,40 lei/km), cât și la parter (staţia pentru taxiuri autorizate, indiferent de tariful practicat).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *