Skip to content
Politică

Gata cu Hora Unirii: UNPR şi PSD, liste separate în alegerile locale. Ce altă despărţire are loc / SURSE

Gata cu Hora Unirii: Uniunea Naţională pentru Progresul României (UNPR) şi Partidul Social Democrat (PSD) merg pe liste separate în alegerile locale. Ce altă despărţire are loc între cele două formaţiuni politice.

UNPR, partidul condus de Gabriel Oprea, vrea să îşi facă grupuri parlamentare separate de PSD. În acest sens, uneperiştii ar urma să facă demersurile necesare în cele două camere. De asemenea, PSD şi UNPR vor merge separat în alegerile locale, susţin surse politice citate de romaniatv.net.

UNPR urmeaza sa depuna documentele necesare pentru ca, in aceasta sesiune parlamentara, sa aiba grupuri separate de PSD in cele doua camere, au declarat sursele politice citate.

Masura este luata pentru ca UNPR sa poata avea reprezentanti in sectiile de votare la alegeri, asa cum prevede legea. UNPR are, în acest moment, 21 de senatori si 51 de deputati.

UNPR se reuneste intr-o sedinta in 30 ianuarie, in timp ce social-democraţii s-au întrunit deja, la Sinaia, in mai multe reuniuni, atat ale grupurilor parlamentare, cat si a conducerii extinse.

Mai mult: PSD si UNPR vor merge separat in alegerile locale. Acest lucru a fost discutat, joi, de social-democraţi, la Sinaia.

Pe de altă parte, senatorii PSD au liber să voteze pentru urmărirea penală a şefului UNPR, Gabriel Oprea, în dosarul coloanelor oficiale.

1 comentariu la “Gata cu Hora Unirii: UNPR şi PSD, liste separate în alegerile locale. Ce altă despărţire are loc / SURSE

  1. In sfarsit, se va scapa in viitorul Parlament de facatura asta de partid santajist care s-a dovedit a fi mereu UNPR-ul. Devenise la fel de toxic pentru politica romaneasca precum UDMR-ul. Nu mai vorbesc despre cat au reusit sa demonetizeze notiunea corecta si nobila in sine de interes national. Facusera din interesul national o gluma proasta. Deci, in opinia mea, e bine ! Acum vor vedea, in sfarsit, cu adevarat cat sunt ei de impotenti politic si electoral.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *