Skip to content
București

Gata cu rablele în București! Firea dă vouchere pentru mașini noi

curentul.info
" "

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, în cadrul ședinței CGMB de joi, a făcut un anunț esențial pentru bucureșteni. Astfel, edilul Bucureștiului a declarat că primăria va acorda 5.000 de eco-vouchere în valoare de câte 9.000 de lei, pentru achiziţionarea unor maşini noi, cu nivel redus de emisii, non-diesel sau electrice, în schimbul predării spre casare a unui autovehicul vechi.

”Vom acorda eco-vouchere, 5.000 pentru început, în valoare nominală de 9.000 de lei, pentru achiziționarea de autoturisme prietenoase cu mediul, autoturisme euro 6 sau electrice sau pentru alte mijloace de locomoție. Într-o discuție cu grupul consilierilor majoritari s-a generat ideea că aceste eco-vouchere să poată fi folosite de persoanle care au alte mijloace de locomoție și ocupă un loc de parcare pentru a-l degaja în posibilitatea achiziționării de electronice și electrocasnice”, a declarat Gabriela Firea.

" "
" "

Totodată, Gabriela Firea a prezentat și următoarele proiecte importante din domeniul sănătății, informează Antena3.ro

”Acum suntem în măsură să facem primii pași. În întreaga lume exită o terapie revoluționară, care se aplică în cazul copiilor care au cancer și anume protonoterapia, care este o modalitate non-invazivă și cu riscuri mai reduse pentru pacienți și care e răspânidtă peste tot. Un astfel de centru se va construi în municipiul București. Azi aprobăm nota conceptuală și acordăm o locație pentru unitatea spitalicească”, a mai spus Firea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *