Skip to content
Cultura Societate

Gaudeamus #26 începe miercuri – Aproximativ 900 de evenimente şi sute de mii de titluri, la 200 de standuri

calatorim.ro

Cea de-a 26-a ediţie a Târgului Internaţional de Carte Gaudeamus începe miercuri, la Bucureşti, unde, timp de cinci zile, vor avea loc aproximativ 900 de evenimente şi, la standurile amenajate, vor fi prezentate cele mai noi apariţii editoriale, potrivit News.ro.

Ediţia de anul acesta a târgului de carte Gaudeamus se va desfăşura în Pavilionul Central al Complexului Expoziţional Romexpo sub semnul a 30 de ani de la Revoluţie.

Şi-au anunţat participarea 250 de expozanţi în 200 de standuri amenajate pe o suprafaţă de 8.300 mp care vor găzdui sute de mii de titluri şi aproximativ 900 de evenimente, lansări şi prezentări de carte, sesiuni de autografe, dezbateri.

Deschiderea oficială a Târgului Gaudeamus Radio România, ediţia Bucureşti 2019, va avea loc miercuri, la ora 12.00, la standul Radio România.

Târgul se va încheia pe 24 noiembrie.

Programul zilnic de vizitare: între orele 10.00 şi 20.00.

Accesul se va face pe baza biletelor, în valoare de 5 lei, şi a abonamentelor de intrare, în valoare de 10 lei, valabile pentru toată perioada. Vor beneficia de acces gratuit preşcolarii, elevii, studenţii, cadrele didactice, alţi profesionişti din domeniile editorial-educaţional, jurnaliştii, pensionarii, persoanele cu dizabilităţi şi însoţitorii lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *