Skip to content
Politică Sport

Gazonul de pe Arena Naţională e din nou DISTRUS: Probabil ne iau la mişto

Gazonul celui mai scump stadion din ţară parcă este blestemat. Încă de la inaugurarea oficială a Arenei Naţionale, gazonul a fost execrabil, cu brazde de iarbă care zburau în toate direcţiile. De atunci a fost schimbat aproape în fiecare an, cu cel puţin 200.000 de euro şi s-au cumprat instalaţii complicate prin care iarba era crescută artificial.

La meciu FCSB – Astra Giurgiu gazonul arăta din nou execrabil cu multe porţiuni de teren de pe care lipsea în totalitatea iarba.

“Aşa ceva este incredibil. Am stat două luni şi ceva ca să se facă gazonul bun. Probabil ne iau la mişto cei care se ocupă de această arenă. Nu se poate ca gazonul să arate în halul acesta. Dacă au făcut acel turneu trebuia să schimbe gazonul”, a spus antrenorul FCSB, Nicolae Dică după meciul cu Astra.

Tehnicianul era supărat pentru că în ultimele luni a fost nevoit să joace la Voluntari tocmai pentru a permite schimbarea gazonului şi întreţinerea acestuia.

„Este păcat că avem un astfel de stadion şi jucăm pe gazonul pe care jucăm. Din care am înţeles, s-au făcut eforturi pentru a arăta chiar şi aşa”, a spus şi preşedintele Astrei, Dani Coman.

Primăria Capitalei a organizat săptămâna trecută Cupa Centenarului Marii Uniri, un turneu de fotbal la care au participat peste 3500 de copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *