Skip to content
Politică

Geanina Terceanu, poveste de iubire cu Borcea? Dezvăluiri șoc: „Ne plăcuserăm reciproc…”

" "

Viaţa fostului şef de la Dinamo, Cristi Borcea, este o telenovelă fără sfârşit.

Fosta judecătoare, Geanina Terceanu face dezvăluiri incredibile.

" "
" "

Terceanu, magistratul care a luat şpagă pentru a-i achita pe fraţii Becali şi pe Cristi Borcea în dosarul Transferurilor, le-a povestit colegilor ei judecători că ea și Cristi Borcea s-au plăcut reciproc în momentul în care s-au cunoscut.

Ba mai mult, Terceanu a dat detalii legate de modul în care a luat mită pentru a soluţiona cauza în favoarea lui Borcea.

Astfel, Geanina Terceanu ar fi povestit cu nonşalanţă cum a acceptat zeci de mii de euro şpagă pentru a trânti dosarul „Transferurilor din fotbal”. Magistratul suspendat a dezvăluit că prima întâlnire cu Giovani Becali a fost pe stadionul Ghencea.

„Cu acel prilej, în prezenţa mea, Becali Ioan i-a înmânat lui Doris un plic în care se afla o sumă de bani, nu ştiu câţi, după ce am plecat de la stadion, în maşină, Doris mi-a dat din acei bani suma de 2.000 euro. Cu privire la discuţia cu Becali Ioan, nu am discutat cu acesta aspecte concrete, subînţelegându-se că voi încerca să îl ajut cu ocazia judecării dosarului”, a povestit Terceanu.

Ea a dat detalii inedite şi despre cum ar fi primit bani de la Cristi Borcea. Cel care i-a făcut cunoştinţă cu acesta este avocatul George Antonie Iorgovan, judecat în acest caz pentru mărturie mincinoasă. Iorgovan ar fi condus-o pe judecătoare la vila lui Cristi Borcea. Aici, judecătoarea şi inculpatul au stat de vorbă două ore.

„După ce am ajuns acasă am văzut că în geantă Borcea îmi lăsase o sumă de bani, din câte îmi amintesc 10.000 de euro, în euro. Nu am purtat vreo discuţie ulterioară despre această sumă de bani nici cu George Iorgovan, nici cu Cristian Borcea. Percepţia mea a fost însă că această sumă de bani nu-mi fusese dată în legătură cu dosarul pe care-l judecam, ci ca urmare a faptului că eu şi domnul Borcea ne plăcuserăm reciproc, el dorind să ne mai vedem şi ulterior, context în care eu am apreciat că el a intenţionat să-mi facă un cadou. Cu ocazia vizitei făcute acasă la Cristian Borcea, eu i-am lăsat un număr de telefon, iar el m-a mai sunat ulterior cerându-mi să ne vedem, însă eu am tot amânat, iar o altă întâlnire cu domnul Borcea nu a mai avut loc”, și-a încheiat depoziţia Geanina Terceanu, potrivit b1.ro.

" "

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *