Skip to content
Politică

Gelu Diaconu, concluzii dure în scandalul momentului: România a ajuns de râsul Europei!

facebook.com

Fostul președinte al ANAF Gelu Diaconu, marți, într-o postare pe pagina personală de Facebook, intervine în scandalul referitor la întlnirea care nu a mai avut loc, luni, între premierul Viorica Dăncilă și Claude Juncker, președintele Comisiei Europene.

Concret: Gelu Diaconu atrage atenția că ”Romania a ajuns de rasul Europei, cu Dragnea la butoane”.

Redăm integral explicațiile fostului șef al ANAF:

”Europa civilizata si Sluga Infractorului national!

Cu o suta de zile înainte de preluarea de catre România a presedintiei Consiliului Uniunii Europene (de la 01 Ianuarie 2019), domnul Jean-Claude Juncker, președintele Comisiei Europene, a dat un semnal de o gravitate nemaintalnita în istoria diplomației U.E.

A refuzat sa o întalneasca în salonul oficial al aeroportului Băneasa pe unealta Infractorului National, penibila prim-ministru Dancila. Adica pe cea de la care dl Juncker primise cu ceva timp înainte o epistola în care i se explica ca manifestația civica din 10 august a fost o tentativa de lovitura de stat.
Cititi atent comunicatul STS care spune fara echivoc ca demnitarul Juncker a cerut ca dupa aterizare sa fie dus imediat la hotel, evitând aproape ostentativ sa se întalneasca cu Vasilica.

Cu Dragnea la butoane, Romania a ajuns de rasul Europei. Slugile lui sunt nefrecventabile în cancelariile lumii civilizate. În Partidul Socialistilor Europeni, PSD-ul a devenit oaia neagra. Nimeni nu se gândește nici macar sa aiba o strangere de mana cu Dragnea nici daca ar face ulterior o baie in alcool sanitar!!!
Regimul semiinterlop al lui Pablito se apropie cu pași repezi de sfarsit.

Va mai pacali o mica perioada decerebratii mufati la bani publici, dependentii de protecția sociala, va mai primi adeziuni în CEX de la unii baroni dubiosi dar pana la urma Infractorul National va primi ceea ce merita. 
Si Ceaușescu se credea stapan pe situatie.

P.S. Un mesaj pentru doua slugi sinistre de-ale lui Pablito, Misa si Catoiu (cățelușul lui): muștelor fără cap ce sunteți, trimiteți mai repede ANTIFRAUDA să-mi verifice familia! Dar, despre asta, voi reveni pe larg. Veți înțelege cum funcționeaza statul semi-interlop”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *