Skip to content
Politică

Gelu Diaconu desființează triumfalismul ANAF. Ce nu vrea să ne spună Dragnea

adevarulfinanciar.ro

Fostul președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) Gelu Diaconu desființează triumfalismul actualei conduceri a Fiscului și arată ce nu vrea să ne spună premierul de facto Liviu Dragnea.

Gelu Ștefan Diaconu a reacționat marți – într-un status postat pe Facebook – la cea mai recentă raportare publicată de către ANAF cu privire la încasările din primele patru luni ale anului 2017, comparativ cu cele ale perioadei asemănătoare din 2016.

DETALII AICI: Grindeanu l-a bătut pe Cioloș, dar nu cu mult. Cifrele ANAF

Concret, Diaconu a scris că oamenii lui Dragnea ar face mai bine să compare rezultatele ANAF din primele patru luni cu cifrele din Legea bugetului, „cea pe care se bazează întreaga arhitectură a finanțelor României”.

Redăm mai jos postarea integrală a lui Gelu Ștefan Diaconu:

„Academia Nationala de Dezinformare Liviu Dragnea, prin purtatorul de cuvant Guvernul Romaniei, continua strategia implementata de gulerele albe din epoca Ciolos si lanseaza pe piata o noua manipulare.

Se lauda cu rezultatele ANAF comparandu- le cu rezultatele de anul trecut, in loc sa le compare cu cifrele din legea bugetului!!! Cea pe care se bazeaza intreaga arhitectura a finantelor Romaniei. Adica, pe intelesul tuturor, cresterile de salarii, de exemplu, sunt corelate cu veniturile din legea bugetului, implicit cu veniturile din programul ANAF, si nu cu veniturile de anul trecut!!!

Sau, mai simplu: Promisiunile cu nemiluita de crestere a cheltuielilor cu investitiile, salariile, pensiile, etc., nu se finanteaza din veniturile din 2016!!!

Stimati pescari in ape tulburi, puteti pacali mass media obedienta, dar nu si pe cei care stapanesc macar abc-ul executiei bugetare!

P.S. Poate informati agentii economici si cat TVA ati rambursat. In comparatie chiar si cu anul anterior”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *