Skip to content
Politică

Gelu Diaconu îi toacă mărunt pe PSD-iști: Cei mai mari mincinoși de la Ceaușescu încoace!

cetateanul.net

Gelu Diaconu – fost președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) îi toacă mărunt pe actualii guvernanți PSD-iști în legătură cu rectificarea bugetară, susținând că „de la Ceaușescu incoace, europenii nu au avut mai mari mincinoși”.

Într-un status postat vineri seară pe Facebook, Diaconu califică această rectificare drept „o minciună propagandistică rușinoasă”.

Redăm mesajul integral transmis de fostul șef al Fiscului:

„Rectificarea „pozitiva” a tandemului Tudose-Misa este o minciuna propagandistica rusinoasa, care va jigneste tuturor inteligenta. De la Ceausescu incoace, europenii nu au avut mai mari mincinosi! Poate cu exceptia recenta a Greciei!

Adevarul, ascuns de mass-media aservite, este urmatorul: nu au facut decat o redistribuire intre ordonatorii de credite in raport de executia bugetara a fiecaruia ( cheltuielile de capital/investitii publice neefectuate) si au „alocat” sume suplimentare pe seama veniturilor care AR URMA sa fie realizate, „umflate” si acelea din pix, in cele trei luni ramase pana la sfarsitul anului.
De aceea v-au ascuns defalcarea lunara a veniturilor bugetare programate! De aceea v-au prezentat lunar trunchiat si „en passant” executia bugetara!

In ce priveste veniturile, NU EXISTA NICIUN LEU IN PLUS fata de programarea veniturilor din legea bugetului! Din contra, AVEM cca 6 mld lei NEREALIZATE, la 8 luni, (1,5 md venituri fiscale si diferenta din accesari fonduri europene). In acelasi timp cheltuielile publice cu salariile si pensiile au luat-o razna!

De-a lungul timpului, pe blog, am incercat sa explic pe intelesul tuturor mecanismul rectificarilor „pozitive din pix”. Astazi asistam la asaltul propagandistic al tandemului Tudose-Misa care vrea cu orice pret (la comanda lui „capo di tutt’i capi „) sa inoculeze poporului ideea ca avem de-a face cu o rectificare pozitiva”.

1 comentariu la “Gelu Diaconu îi toacă mărunt pe PSD-iști: Cei mai mari mincinoși de la Ceaușescu încoace!

  1. Sictir bre ! Nu PSD -istii te-au dat jos din….”fonctie” ! Si …dupa cum te „dai mare stiutor” si te comporti, nici n-o sa mai …apuci ORICE FUNCTIE !!! De la …oricine !!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *