Skip to content
Politică

Gelu Diaconu îl distruge pe Mișa: interzice subordonaților orice formă de comunicare!

Facebook

Gelu Diaconu – fost președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) – miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, lansează un atac dur la adresa șefului ANAF Ionuț Mișa, pe care îl acuză că interzice subordonaților orice formă de comunicare cu alte instituții ale statului român, inclusiv cu Ministerul de Finanțe, în a cărui subordine se află.

”Culmea prostiei și a tupeului! Cum este transformat ANAF-ul in feuda lui Dragnea si a slugii lui, Ionut Misa!

Presedintele ANAF, Ionut Misa, pionul lui Pablito, interzice subordonatilor orice forma de comunicare cu alte institutii ale statului roman, inclusiv cu Ministerul de Finante, in a carui subordine se afla!

Acest ordin se regaseste intr-o adresa oficiala semnata chiar de presedinte(!), care mi-a fost transmisa de angajatii ANAF, socati inca o data de abordarea si managementul comunistoid si paranoic impus de sluga lui Pablito, si pe care am transmis-o catre presa. O puteti citi si dvs in articolul din link.

Ia, ganditi-va ce s-ar intampla daca structura centrala a DNA ar solicita administratiilor fiscale date/informatii/precizari/clarificari/documente in interesul solutionarii unei cauze penale cum ar fi, spre exemplu, dosarul Teldrum? Raspunsul ar trebui cenzurat si/sau aprobat de d-l Misa?

Pablito, tu si gasca ta de servitori ati depasit orice masura! Nimeni nu si-a batut joc de romani si de Romania asa cum o faceti voi astazi! Puterea si frica de puscarie v-au luat mintile! Opriti-va, pana nu distrugeti tot!”, scrie Gelu Diaconu.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *