Skip to content
Politică

Gelu Diaconu îl nimicește pe Dragnea: Șobolane! Cred că ți-a luat Dumnezeu mințile!

adevarulfinanciar.ro

Fostul președinte al ANAF Gelu Diaconu îl nimicește pe actualul lider al PSD, Liviu Dragnea, după ce acesta s-a referit în repetate rânduri la ex-premierii Victor Ponta și Mihai Tudose cu epitetul „șoobolani”.

Într-un status publicat marți seară pe Facebook, cel care a condus Fiscul între anii 2013 și 2016 face rezumatul parcursului politic și de afaceri al președintelui Camerei Deputaților, un parcurs marcat de trădări și de slugărnicii.

Iată mesajul integral al lui Gelu Diaconu:

„Sobolane!

Cred ca ti-a luat Dumnezeu mintile! 
Cum naiba poti crede ca vei putea sa pacalesti pe toata lumea la nesfarsit?
Toata viata ta, incepand cu “repetintia” din facultate, nu a fost altceva decat un lung sir de invarteli si ascunzisuri pe seama credulitatii apropiatilor sau a celor saraci cu duhul. Exact ca un sobolan!

Te-ai facut membru PDL, mimand opozitia atunci cand nu incapeai in marea rosie teleormaneana. Treptat, ai realizat ca ai o masa de fraieri mai mare la manevrele tale printre populatia saracita de reforme economice haotice, afectiv dependenta de promisiunile populiste ale socialistilor.
Si, uita asa, te-ai infiltrat in PSD. Exact ca un sobolan!

Te-ai vopsit in rosu pentru a putea sa stapanesti peste cei care din drama saraciei nu pot iesi decat aderand la promisiuni fara acoperire. Si, uite asa, ai pus stapanire pe pamanturi, ferme, gospodarii de partid, domenii de vanatoare si pescuit, pe numele copiilor sau ai unora dintre apropiati. Exact ca un sobolan!

Unii au dat bir cu fugitii lasandu-te pe tine sau familia ta ca proprietari imbogatiti din “vanzari successive”, unul spanzurandu-se bietul de el intr-un WC de avion departe de tara!

Nu ti-a ajuns! Ai vrut sa ocupi o tara!

Ai turnat in pahare, ai lins genunchiuri ghipsate sau ai curatat sorici pentru cei care te-au acceptat la masa lor de sefi peste destinele altora. Ai rabdat umilintele acestora cu gandul ca-ti vor acoperi hotiile.

Ai profitat de naivitatea unora si te-ai cocotat ca sef de facto al Romaniei, si ai inceput sa crezi ca ai valoare. Ca manelistii inculti acoperiti de bancnote pentru o noapte!

Ce nu intelegi tu, sobolane, este ca tara asta in momentele istorice limita, realizeaza pericolul si isi distruge impostorii.
Pleaca “…..” cu barca pe Belina, pe Dunare spre aval, si, luat de apele marii, intemeiaza-ti familia traditionala in Brazilia dansatoarelor din buric.

De Ceausescu ne-a fost frica, de tine nu ne este deloc, Sobolane!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *