Skip to content
Politică

Gelu Diaconu lămurește speculațiile privind implicarea sa în dosarul lui Mircea Govor

Presedintele ANAF, Gelu Stefan Diaconu, a transmis sambata dimineata, pe pagina de Facebook a Agentiei Nationale de Administrare Fiscala, ca orice implicare a sa in dosarul liderului PSD Satu Mare si vicepresedinte al Consiliului Judetean, Mircea Govor „este complet nefondata”.

Citește și:Mircea Govor, arest la domiciliu. Afaceri dubioase și șantaj pentru binele PSD

Potrivit informatiilor aparute in referatul procurorilor DNA, vicepresedintele Consiliului Judetean Satu Mare, Mircea Govor, ar fi actionat in sensul de a obtine sprijin politic in realizarea intereselor sale, dar si pe langa presedintele si vicepresedintele ANAF, fiind interesat de detinerea controlului asupra activitatii institutiei Finantelor pe plan local.

„Întrucât unele stenograme din dosarul Govor au devenit publice, iar numele meu este pomenit în acest caz, doresc să fac următoarele precizări pentru restabilirea adevărului și informarea corectă a opiniei publice:
1. Ioan Mircea Ardelean a fost numit șef al administrației fiscale din Satu Mare de fostul președinte ANAF.
2. Tocmai pentru că a implicat instituția în jocurile politice locale, l-am schimbat din funcție, anterior începerii investigației penale.
3. Toate încercările dlui Govor&Co de a-și numi alți locotenenți (Sipoș, Filip și alții) sau de a schimba alte persoane din funcții, încercări care nu m-au implicat direct dar despre care am aflat la acel moment, s-au lovit de refuzul meu categoric.
4. Niciodata, în niciun loc, și cu atât mai puțin în cabinetul meu, nu a existat vreo întalnire între mine și dl Govor. Nu am avut niciun contact telefonic sau de altă natură cu dânsul sau cu apropiații săi.
5. Orice speculație, mai mult sau mai puțin explicită, legată de implicarea mea în acest caz, este complet nefondată”, a scris Gelu Diaconu pe pagina de Facebook a instituției pe care o conduce.

1 comentariu la “Gelu Diaconu lămurește speculațiile privind implicarea sa în dosarul lui Mircea Govor

  1. Tota lumea stie de mafia pe care o patronati la nivelul ANAF.Toate recrutarile de la DGAF au fost dirijate politic prin recrutarea de cele mai multe ori a unor persoane cu un nivel cel putin submediocru cu note la scris intre 50-57,5 puncte si respingerea candidatilor valorosi fara sustinere politica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *