Skip to content
Politică

Gelu Diaconu o nimicește pe Dăncilă: Este pur și simplu o caraghioasă complet incultă!

cotidianul.ro
" "

Gelu Diaconu, fost președinte al Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF) , joi, într-o postare pe pagina sa de Facebook, lansează o serie de acuzații devastatoare la adresa guvernului condus de Viorica Dăncilă.

Concret: Diaconu atrage atenția că gafa comisă de actualul șef al Executivului în vizita pe care aceasta a făcut-o în Muntenegru este impardonabilă.

" "
" "

”Guvernul lui Dragnea, o rusine nationala istorica!

Oricat de ingaduitori am fi cu o persoana publica, menajand-o pe motiv ca e femeie, nu poti sa nu te intrebi ce naiba cauta fiinta asta in fruntea guvernului roman?

Colcaie confuzia, in special economica, in capul acestei doamne. Recita papagaliceste texte puse in fata de altii si face gafe dupa gafe demne de un Zaroni contemporan.
Nici macar nu are atributul prostiei amuzante care ar mai putea genera simpatie. Sau al inadecvarii la functie.

Nu! Cucoana aceasta este pur si simplu o caraghioasa complet inculta, cocotata in (poate) cea mai importanta functie a statului.
Sa te duci in vizita in Muntenegru si sa te trezesti la Pristina este absolut antologic. 
Am momente, ca acesta, cand imi crapa obrazul de rusine ca sunt roman. Gheorghiu-Dej sau Ilie Verdet erau doctori docenti fata de femeia asta.

Daca adaugati si faptul ca jumatate din membrii guvernului sunt la nivelul doamnei acesteia, aveti explicatia drumului catre dezastru: un urechist cu aere de dandy european la finante, un abulic absent la energie, un semianalfabet la economie, un sarac cu duhul la transporturi, etc., etc.

Intre timp legea off-shore s-a fasait, la fel plafonarea pretului la gaze (suficienta poate doar cat sa manipuleze unii bursa), infiintarea struto-camilei numita Fond Suveran e blocata pentru ca avizatorilor unei noi H.G le e frica de puscarie, pesta porcina se transforma intr-o adevarata tragedie, inflatia ne diminueaza veniturile iar echilibrele macro sunt periclitate.

In anul Centenarului nu obscenitatea mesajelor, gen “-uie PSD” trebuie criticata, ci nesimtitii analfabeti care au acceptat sa fie marioneta lui Dragnea”, scrie Gelu Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *