Skip to content
Politică

Gelu Vișan oferă noi detalii spectaculoase despre presupusul proiect imobiliar al lui Iohannis. Ce pat și-ar fi comandat Președintele

Gelu Vişan, unul dintre liderii PMP, a declarat, luni seară, la postul B1 TV, că renovarea Vilei Lac 3 a costat statul român cu 1,2 milioane de euro. Aceasta este vila în care a locuit fostul preşedinte Traian Băsescu.

Citește și: Un lider PMP aruncă săgeţi spre Iohannis pe celebra temă a caselor. Dezvăluiri despre o investiţie făcută pentru confortul preşedintelui

După aceste precizări, Gelu Vișan a continuat relatările la RTV despre presupusul proiect imobiliar al cuplului prezidențial, despre care nu există niciun fel de alte informații și nici o poziție, până în acest moment, a RAPPS-ului.

”Este vorba de Vila lac 3, in care a locuit fostul Președinte al Romaniei. Aceasta vila intrunea toate conditiile pentru primirea noului Presedinte.

(…) Prima Doamna (n.r.: Carmen Iohannis) verifica personal toate deciziile. Vila are undeva la 1030 de metri. Sunt 500 de metri jos, 500 de metri la etajul 1, în oglindă.

Partea de etaj 1 e formata din 3 dormitoare. Dl. Klaus Iohannis a ordonat, precizand ca altfel nu se muta, sa fie daramat tot etajul unu si sa fie un singur dormitor, cu un perete din sticla. (…) A fost afectata intreaga structura de rezistenta. Acest moft a costat 1,2 milioane de euro. (…) Aceasta megalomanie consta si intr-un pat de 3X3 metri. In Romania nu se produce asa ceva. (…) Ca sa vedeti megalomania: sunt și intrari separate in acest dormitor.”, a precizat liderul PMP, Gelu Vișan, în cadrul unei emisiuni la RTV.

Deputatul PNL, Mihăiță Calimente, prezent în aceeași emisiune la RTV, a încercat să îl combată pe Gelu Vișan, susținând că nu este adevărat ce spune liderul PMP. Replica lui Vișan a venit prompt: ”Și daca eu am dreptate ii cereti demisia lui Klaus Iohannis?”

3 comentarii la “Gelu Vișan oferă noi detalii spectaculoase despre presupusul proiect imobiliar al lui Iohannis. Ce pat și-ar fi comandat Președintele

  1. De unde stie Visan aceste amanunte? Eu cred ca spp-istii dati afara (daca este adevarat) erau cartitele lui, sau ale lui Baseascu, nicidecum ale lui Ponta.

  2. Si dac-ar fi asa, cine sa-i ceara demisia lui Iohannis ? Calimente ???? Hai mai, nea Visane, chiar asa ??? Sau este o ironie ???

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *