Skip to content
Politică Societate

Gelu Voican Voiculescu, din nou la evenimentele care marchează 30 de ani de la Revoluţie

evz.ro

Gelu Voican Voiculescu a participat şi duminică la evenimente care marchează împlinirea a 30 de ani de la Revoluţiei spune că va continua să participe la aceste ceremonii. El spune că incidentul de sâmbătă este ”regretabil”, dar dacă nu i-a fost teamă în urmă cu 30 de ani nu o să-i fie nici astăzi, potrivit news.ro.

Gelu Voican Voiculescu, care a participat duminică dimineaţă la un nou eveniment pentru marcarea a 30 de ani de la Revoluţie, a fost întrebat cum comentează evenimentele de sâmbătă şi a spus că este ”regretabil”.

În plus, Voican Voiculescu a precizat că nu comentează în niciun fel afirmaţiile celor care susţin că nu ar trebui să se afle la astfel de evenimente, întrucât Dosarul Revoluţiei, în care este inculpat pentru infracţiuni contra umanităţii, nu s-a judecat.

”Dacă nu mi-a fost teamă acum 30 de ani, nu îmi e teamă astăzi, la sărbătorirea….”, a mai spus Gelu Voican Voiculescu.

Gelu Voican-Voiculescu, fost vicepremier în Guvernul provizoriu Petre Roman, a fost huiduit şi lovit, sâmbătă, la manifestările dedicate Revoluţiei desfăşurate în Piaţa Universităţii din Bucureşti. El s-a ales cu o rană sângerândă la cap, iar ulterior a depus plângere împotriva agresorului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *