Skip to content
Politică

Generalul Oprea îşi sporeşte rândurile. Cea mai recentă mutare a UNPR în Parlament

Generalul Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, îşi sporeşte rândurile. Cea mai recentă mutare a partidului în Parlament

Senatorul PNL de Giurgiu Lucian Iliescu s-a înscris, miercuri, în UNPR, aceeaşi zi în care, după fuziunea UNPR-PPDD, senatorul de Timiş Ioan Iovescu (membru PPDD, dar afiliat grupului PSD) s-a alăturat şi el partidului condus de prim-ministrul interimar, informează romaniatv.net.

În urma recentelor transferuri, UNPR a ajuns la aproape 60 de senatori şi deputaţi.

Lucian Iliescu este urmărit penal de DNA de pe 10 iunie, alături de deputatul PMP Marin Anton, cei doi fiind acuzaţi de intervenţii pentru câştigarea de către firmele fiului lui Iliescu a unor licitaţii organizate de Primăria Giurgiu, privind vânzarea unui teren şi construcţia Pieţei Agroalimentare din municipiu.

Senatorul Lucian Iliescu (fost primar de Giurgiu) este bănuit de abuz în serviciu, conflict de interese şi instigare la folosirea influenţei ori autorităţii în scopul obţinerii pentru sine ori pentru altul de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite.

Ioan Iovescu era deja membru afiliat al grupului PSD, unde activează parlamentarii UNPR.

1 comentariu la “Generalul Oprea îşi sporeşte rândurile. Cea mai recentă mutare a UNPR în Parlament

  1. Mai fratilor, chiar nimeni nu vede ca generalul asta izmenar aduna in jurul lui o latrina de insi cu probleme penale ? Oare pentru ce ??? Le-o asigura cumva oarece protectie in fata cuiva ??? Ca altfel nu-mi explic adunatura asta ca mustele pe rahat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *