Skip to content
Politică

DOCUMENT Geoană a bătut oficial palma cu PNL. Promisiunea lui Vasile Blaga

PNL şi Partidul Social Românesc (PSRO), formaţiune fondată de senatorul Mircea Geoană, împreună cu Marian Vanghelie, aflat în arest preventiv, au semnat astăzi un protocol de colaborare politică şi parlamentară.

Citeste aici protocolul de colaborare PNL – PSRO

”Colegii liberali sunt de acord că este nevoie de un proiect pe termen mediu şi lung. Sunt absolut convins că nevoia imperioasă de a da un proiect de ţară este obligatorie. Sper că am învăţat din greşeli şi să facem un lucru sănătos. Orice zi cu Victor Ponta la gubvernare este un lucru păgubos pentru ţară.”, a precizat joi Mircea Geoană, potrivit adevarul.ro.

Blaga a promis joi că discuțiile nu se vor limita doar la PSRO, ci vor fi purtate cu toate celelalte forțe parlamentare.

”Discuţiile nu se opresc aici, cu PSRO, ci vom continua discuţiile şi cu alte forţe parlamentare.”, a precizat și copreședintele PNL, Vasile Blaga, în cadrul evenimentului în care s-a semnat protocolul de colaborare PNL- PSRO.

Potrivit documentului semnat, la Senat, de copreședintele PNL Vasile Blaga și președintele PSRO, Mircea Geoană, durata protocolului se întinde pe perioada actualei legislaturi parlamentare, însă există posibilitatea prelungirii acestuia și pentru legislatura 2016-2020.

PNL a anunţat, la finele lunii martie, că prim-vicepreşedinţii PNL Teodor Atanasiu şi Cătălin Predoiu au avut o întrevedere cu liderii PSRO, pentru discuţii despre formarea unei majorităţi parlamentare, stabilindu-se că, dacă se ajunge la un punct de vedere agreat de ambele partide să se semneze un Acord de guvernare.
Totuși, trebuie remarcat că formațiunea fondată de Mircea Geoană nu a reușit să strângă un număr de parlamentari care să permită PNL să dărâmen guvernul condus de Victor Ponta, iar premisele sunt destul de sumbre.

Mai trebuie spus că liberalii au anunțat că vor depune o moțiune de cenzură în luna iunie, pe un subiect de nerefuzat.

2 comentarii la “DOCUMENT Geoană a bătut oficial palma cu PNL. Promisiunea lui Vasile Blaga

  1. ”Discuţiile nu se opresc aici, cu PSRO, ci vom continua discuţiile şi cu alte forţe parlamentare.”,
    Adica dupa mintea tandemului Blaga-Gorghiu si PSRO-ul asta e vreo forta parlamentara ??? Pai astia sunt aproape doi toti iar unul parca era prostanac (zisa de un fost presedinte si sef al lui de partid, nu de mine ! ) iar celalalt tocmai ce haleste niste chiftelute de pe la altii prin parnaie. Deci astia doi sunt o forta parlamentara inteleg. Pai atunci va urez cu toata sinceritatea… forta fie cu voi !

  2. Ce este acest Partidul Social Românesc (PSRO) ? Dar O ce reprezinta ? Vine de la Oana Mizil ? 🙂
    Aaaaa ! In sondaje apare la alte partide sub 1 %. Probabil ca are 0,001% din electorat ! Geoana, Oana Mizil, Vanghelie si rudele apropiate. Mare partid ai, mai Geoana !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *