Skip to content
Politică

Geoană, amenințare dură pentru pesediști: „Bucurați-vă cât mai puteți!”

Mircea Geoană a răspuns acuzațiilor lui Liviu Dragnea potrivit cărora acesta ar fi demisionat de la MAI forțat fiind de „frăția mafiotă Dragnea, Vanghelie, Cătălin Voicu””.

Iată replica lui Geoană:

„Referitor la minciunile lansate în presă de dl Dragnea, doresc să fac următoarele precizări:
Demisia de la MAI a lui Liviu Dragnea a fost făcută la presiunea lui Traian Băsescu, interesat să-și mențină influența în zona serviciilor de informații.

„Teroristul”, cum îl alintă dl Băsescu pe fostul său coleg de partid, era singurul președinte de consiliu județean PSD fără probleme în justiție. De ani de zile umblă „în piață” vorba aceluiași Traian Băsescu: „mai bine un secretar general la PSD cu lumânarea aprinsă la fund, decât la pușcărie. De acolo nu ne poate fi de folos.”

După excluderea mea pe motive de nimeni știute, m-am interesat să văd cum de o astfel de mizerie se poate întâmpla și cum atât de mulți colegi au putut să meargă – cu capul în jos, mulți cerându-și scuze după ședința CEX și explicându-mi mecanismul pregătirii votului – pe o astfel de formulă stalinistă. Am aflat că turneul în țară al domnului Dragnea la șefii de organizații imediat după pierderea alegerilor prezidențiale a fost exclusiv dedicat pregătirii excluderii mele! Nu pentru „strângerea rândurilor” sau a găsirii explicațiilor pentru o înfrângere catastrofală. Prin amenințare și „co-interesare” cu resursele guvernamentale pe care le dirijează către teritoriu, au reușit, cred ei, să elimine un potențial rival în partid. Au reușit, pentru moment.

Viața merge însă înainte. „Cine ridică sabia, de sabie va pieri!”
Un mesaj pentru „frăția banului”: Bucurați-vă cât mai aveți timp! Cel târziu în martie, veți fi toți șomeri!”, a scris Geoană pe Facebook.

2 comentarii la “Geoană, amenințare dură pentru pesediști: „Bucurați-vă cât mai puteți!”

  1. Nu ii este rusine acestui individ? dupa ce ani de zile a profitat ca era in PSD, acum arunca noroi spre fostii colegi, ca si cind el nu a afost acolo. Pina si casa in care locuieste se datoreaza tot PSD-ului. Asta se crede Gina virgina. De ce nu ne lasa omul asta. Poate are treaba, ceea ce nu cred.

  2. Ma uit la poza, citesc declaratia si mi-e oarecum mila de Geoana. Omeneste vorbind. Omul asta cred ca a ramas atat de socat de acum 5 ani, incat neintarziat trebuie sa mearga la un psihiatru ! Chiar nu si-a dat seama nici un prieten pana acum, sau familia, sa-l sfatuiasca ? Pentru mine un lucru e sigur. Daca as da timpul inapoi cu 5 ani, dintre Geoana si Basescu categoric l-as alege pe Basescu ! Va imaginati ca asta a fost ministru de externe, presedinte PSD si potential presedinte al Romaniei ??? Cred ca Dumnezeu a avut grija de romani si le-a dat pe cap macar un blestem mai mic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *