Geoană are un succesor la NATO. „În toamnă închei mandatul”

Mircea Geoană
Sursa foto: Facebook

Mircea Geoană a făcut anunțul! Secretarul General adjunct al NATO, Mircea Geoană, a dezvăluit că a discutat deja cu liderii de la Washington despre succesorul său, pentru a doua funcție în Alianța Nord Atlantică.

Mircea Geoană, secretarul adjunct al NATO, a declarat, într-un interviu pentru Antena 3, că a stabilit deja, împreună cu liderii din Alianță, cine va fi cel care îi va prelua funcția, la finalul mandatului.

„Am profitat de această întâlnire cu liderii noștri pentru a discuta cu principalii lideri aliați, cu Jens Stoltenberg, evident, discut în fiecare zi, suntem colegi și prieteni. Mi-am făcut o imagine cu privire la pașii care trebuie să-i facem și pentru a doua succesiune. Prima s-a rezolvat cu Mark Rutte, a doua s-a rezolvat și pentru poziția mea. Voi avea probabil o discuție și cu Mark Rutte pentru a fi sigur că și el este confortabil cu soluția la care ne gândim, dar, în mod evident, în această toamnă, la început de toamnă, într-o perioadă relativ apropiată, voi încheia mandatul aici.(…)”

Citeste mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: