Skip to content
Politică

Geoană, atac fără precedent la Dragnea

Replicile dure între Mircea Geoană și Liviu Drganea continuă. După ce președintele executiv al PSD a dezvăluit miercuri seara că Geoană a fost exclus din partid pentru că ”avea un plan secret cu Vanghelie”, senatorul spune că Liviu Dragnea este exponentul unei specii de politician pe cale de dispariţie.

”Liviu Dragnea este exponentul unei specii pe cale de dispariţie. E o specie transpartinică. Azi, acest tip de a face politică, în care foloseşti funcţia publică ca să faci avere şi averea ca să faci politică, e pe cale de încheiere. Sunt convins că Justiţia va continua să fie fără niciun fel de milă la adresa acestui tip de comportament de oameni politici care confundă visteria statului cu buzunarul propriu”, a spus Geoană.

El a arătat că ”domnul Dragnea” nu e o ”piesă singulară” în politica românească şi a menţionat că cei care se vor asocia cu ”acest tip de Dragnea” vor sfârşi prin ”extincţie”.

”Toate partidele au astfel de specimene. Şi, ca şi în viaţă, şi în istorie, există o adaptare la o nouă eră. Suntem într-o altă eră, în care opinia publică în primul rând nu mai acceptă acest profil de politicieni. Celor care se asociază cu acest tip de Dragnea, din toate partidele, mai devreme sau mai târziu vor sfârşi aşa cum sfârşeşte orice specie pe cale de dispariţie: prin extincţie. Aceasta spune suficient de mult despre opinia pe care o am faţă de acest domn”, a spus Geoană.

1 comentariu la “Geoană, atac fără precedent la Dragnea

  1. E o lege veche.Orice corupt ii vede pe ceilalti corupti,orice tradator ii acuza pe ceilalti de tradare .Si uite asa ne-a facut Geoana sa-i citim biografia si ne-am cam lamurit cu cine avem de-a face.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *