Skip to content
Politică

Geoană, cuvinte grele pentru PSD și Dragnea: Corupţia şi slugărnicia au acaparat total acest partid!

PSD dovedeşte că este un partid „total lipsit de atitudine democratică”, a susţinut miercuri preşedintele PSRO, Mircea Geoană.

„Faptul că ai o condamnare definitivă pentru corupţie politică nu este un motiv suficient pentru a face un pas în spate, dar pentru că ai o părere diferită eşti dat afară. PSD-ul de azi este umbra celui de acum şase ani. Corupţia şi slugărnicia au acaparat total acest partid. PSD dovedeşte că este total lipsit de orice atitudine democratică! Este evident astăzi că este nevoie de o reconstrucţie a stângii democratice din România, dar aceasta nu mai poate fi făcută de Dragnea, nu mai poate fi făcută de actualul PSD”, a afirmat Geoană, potrivit unui comunicat.

Geoană s-a referit şi la o declaraţie recentă a liderului PES, Serghei Stanişev, dar şi la respectarea unor criterii morale, ideologice şi de integritate.

„Serghei Stanişev are dreptate: PSD este singurul în măsură să-şi aleagă conducerea. Cu o condiţie obligatorie, pe care am asumat-o în numele PSD la aderarea la PES, în cursul mandatului meu: respectarea criteriilor morale, ideologice şi de integritate, proprii familiei noastre politice europene”, a explicat liderul PSRO, citat de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *