Skip to content
Politică

Geoană dă semnalul: „Ponta va avea soarta lui MRU. Ne-au bătut la fundul gol”

Recent exclus din PSD, Mircea Geoană trage un semnal de alarma extrem cu privire la soarta lui Victor Ponta.

Geoană spune că Victor Ponta va avea soarta lui Mihai-Răzvan Ungureanu.

„Victor Ponta va avea soarta lui MRU. E o comparație plastică și se aseamănă din mai multe puncte de vedere”, a declarat Geoană la TVR1.

„Când am dat jos Guverul MRU eram buni (…) Nu are nici o sansa la Congresul PSD”, a adăugat Geoană.

Totodată, cu privire la declarațiile deputatului Sebastian Ghiță care a afirmat că Ion Iliescu trebuie să plece din PSD, Geoană a declarat:

„Cu un candidat de 42 de ani, pus acolo ca să dea un plus imaginii partidului, să îș găsești vinovat pe Iliescu e aberant. Tânărul care a făcut declarațiile dacă nu mă înșel se ocupa de campania online. Mă scuzați, dar ne-au bătut la fundul gol pe online și pe Facebook”, a mai spus Geoană.

De asemenea, Geoană a făcut referire și la declarațiile lui Ponta potrivit cărora dacă pierde alegerile prezidențiale va preda mandatul.

„A spus că dacă pierde alegerile prezidențiale își va pune mandatul pe masă și va prelua domnul Dragnea. L-au implorat cei din partid și a cedat”, a spus Geoană.

2 comentarii la “Geoană dă semnalul: „Ponta va avea soarta lui MRU. Ne-au bătut la fundul gol”

  1. geoana…. prostanacul scoate si el la iveala frustrarea maxima ! bah… prostule… ca esti prost…. daca erai baiat desptept azi terminai un mandat ! dar ai avut oxiuri si te-ai vandut ieftin in 2004! esti atat de ieftin si fara coloana incat nici pe olx nu iti poti face profil ca nu te ia nimeni! :)))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *