Skip to content
Politică

Geoană dezvăluie condiția care dă peste cap întregul PNL

" "

Se pare că lucrurile în PSD merg cât se poate de rău, în contextul în care Mircea Geoană a anunțat public că grupul de iniţiativă pentru noul PSD va fi lansat în maxim două săptămâni și că alături de el vor veni mai mulți parlamentari PSD.

În cadrul unei intervenții la B1 tv de miercuri seara, fostul președintele social- democrat, Mircea Geoană, a transmis că sunt suficienți parlamentari astfel încât o moțiune de cenzură să reușească, referindu-se la parlamentarii social- democrați care ar trece de partea sa.

" "
" "

„(…)Sunt suficient de mulţi parlamentari astfel încât o moţiune de cenzură să reuşească. Problema nu este să reuşească moţiunea de cenzură, ci ceea ce punem în loc, pentru că dacă vrem din nou soluţii mediocre care s-au mai folosit în România, ba cu PC-ul, ba cu UNPR-ul, soluţii petice, de etapă. Fără niciun fel de jignire la adresa colegilor din alte partide, dar au fost soluţii improvizate, nu soluţii strategice. De aceea, dacă se doreşte o soluţie mediocră, ca eu să vin cu câteva zeci de parlamentari, care nu e o dificultate să îi mobilizez alături de mine, vă spun că nu mă interesează o soluţie mediocră.”, a transmis Mircea Geoană miercuri seara în cadrul unei emisiuni la B1tv.

Întrebat dacă este de acord cu propunerea PNL ca viitorul Premier să fie Cătălin Predoiu, Geoană a afirmat că dacă e o guvernare PNL, atunci să își facă guvernare cu Predoiu. Geoană a punctat că dacă PNL vrea să îşi facă guvern singur şi să îşi găsească petice cu care să îşi facă majoritate, crede că este posibil să şi facă, însă el nu intră într-un proiect în care să intre a „cincea roată de la căruță”.

„Dacă este o guvernare PNL, să îşi facă guvernare cu domnul Cătălin Predoiu. (…) Subiectul premierului este ultimul subiect pe care trebuie să îl discutăm şi nu primul. Repet, dacă PNL vrea să îşi facă guvern singur şi să îşi găsească petice cu care să îşi facă majoritate, cred că este posibil să şi facă, dar eu nu intru în astfel de proiect, adică nu sunt într-un proiect în care să intru a cincea roată la căruţă.”, a afirmat Geoană.

Totodată, fostul social- democrat a declarat că în maxim două săptămâni va fi lansat grupul de inițiativă pentru noul PSD.

„(…)Dar ceea ce pot eu să vă spun este că grupul de iniţiativă pentru noul PSD va fi lansat în maxim două săptămâni, veţi vedea acolo un număr important de parlamentari şi de oameni din afara politicului care vin în acest proiect alături de noi. El este oferit colegilor din PSD, pentru că pentru câteva săptămâni în plus de guvernare, ceea ce riscă să se întâmple cu PSD-ul actual şi cu actuala conducere sunt 10 ani de opoziţie. Ceea ce noi oferim este participarea noului PSD, incluzând partea sănătoasă din actualul PSD, într-un proiect de ţară şi într-o guvernare pe termen mediu.”, a precizat,miercuri seara, Mircea Geoană.

" "

3 comentarii la “Geoană dezvăluie condiția care dă peste cap întregul PNL

  1. Ce-i mai place–sa se alinte acest……..,domnul ILIESCU–avea o vorba . Cine mai merge cu tine dupa ce i-ai tradat pe toti ?

  2. jegosului asta ,la fel ca toti ceilalti politicieni ,i se pare normal sa se duca sa raporteze la un functionar de mana a 4a ,si sa ceara aprobare pt orice porcarie care o va face impotriva tarii!toti politicienii sunt tradatori si slugi ale functionarilor americani,europeni,jidani!sper sa fie impuscati de catre popor asa cum au fost impuscati ceausesti(aproape nevinovati)!astia sunt cei care ne conduc!slugi la nuland,gitenstein,etc!mortii mami voastre de ciocoi si tradatori!

  3. geoana, cit de jeg poti fi? caracter nu ai, vrei si tu la cascaval? iubirea ta nu mai are bani de chirie si vrei viluta mocca? pupator de cururi, pe mina ta ajungi un nimeni!!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *