Skip to content
Politică

Geoană dezvăluie cine ar putea să îi dea șah-mat lui Ponta

Fostul președinte al PSD, Mircea Geoană, își continuă războiul cu actualul lider al social democraților, Victor Ponta, precizând că prezenta celui din urmă în fruntea guvernului scade considerabil șansele ca partidul să mai câștige alegerile din 2016.

De asemenea, Mircea Geoană a declarat marți, la Realitatea Tv, că cei din noul PNL sunt suficient de abili încât să îl dea jos pe Ponta din fruntea Guvernului prin declanșarea alegerilor anticipate, care vor veni în urma unor proteste de stradă, îndreptate împotriva lui Ponta, și nu în urma unei moțiuni de cenzură, așa cum se așteaptă toată lumea.

”Atâta vreme cât avem o majoritate în jurul PSD, dacă se va merge pe o formulă de agățare de scaune din partea lui Ponta, vă spun că sunt suficienți oameni politici în noul PNL, vă spun care este modul de a reacționa: nu răsturnarea Guvernului, ci declanșarea de alegeri anticipate, prin intermediul protestelor de stradă. De aceea, cu cât se prelungește mai mult prim- ministeriatul lui Ponta, cu atât mai mult noi ne scufundăm.(…)

Dar eu vă spun că PSD trebuie să dea un șah îndrazneț către noul președinte. Prin condițiile în care ai majoritate, de ce nu te duci la noul președinte și îi spui ”Aveți 3, 5, 7, nume de premier, alegeți unul cu care vă puteți înțelege. PSD are o minimă șansă, vă spun asta. Să zică domnul Iohannis că vrea o altă majoritate, cum o face? Domnul Iohannis nu este încă președintele României, dar este un om onest. Păi ai nevoi de un parteneriat, de un minim consens național. (….) Şansele PSD pentru 2016 scad cu fiecare zi în care Ponta rămâne premier”, a punctat Geoană.

2 comentarii la “Geoană dezvăluie cine ar putea să îi dea șah-mat lui Ponta

  1. Daca a fost exclus, de ce mai vorbeste ca si cand ar mai face parte din partid? Nu a inteles ca gata, este out?
    Nu a inteles, asa cum nu a inteles sa elibereze casa dupa ce nu a mai ocupat functia care ii dadea acest drept. De unde stie el ca vor urma actiuni de strada impotriva lui Ponta? De ce Ponta nu poate ramane PM, numai fiindca a pierdut alegerile prezidentiale?

  2. Prostanac pana la capat. N-a inteles nimic din toate lectiile pe care i le-a dat istoria si electoratul, vorbeste in continuare ca si cum parerea lui ar conta. Come on…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *