Skip to content
Politică

Geoană dezvăluie pașii PSD în perioada următoare și când va avea loc un Congres

" "

Mircea Geoană a explicat la interviurile DCnews. care va fi următoarea mișcare în interiorul Partidului Social Democrat.

„Propun să avem ceea ce nu am mai avut de ani de zile în partid, un Consiliu Național, noi nu am mai avut un consiuliu național care să funcționeze de câțiva ani de zile. Asta înseamnă prin consecință că departamentele partidului, laboratoarele de idei, sunt în fața noastră cu societatea, de acolo de unde luăm idei, acolo unde făurăm politici publice, acolo unde cenzurăm propria noastră guvernare dacă este cazul, au încetat să funcționeze de ani de zile.

" "
" "

A venit clipa să alegem un nou șef la Consiliul Național și să punem pe acest fotoliu important al partidului, ca instituție democratică, dar și ca laborator de idei și de contur democratic asupra propriului guvern în funcțiune, în ianuarie”, a explicat acesta.

Consiliul Naţional al PSD este organul de conducere al partidului în intervalul dintre două Congrese şi se întruneşte anual, de regulă în luna octombrie şi, în mod extraordinar, la convocarea Comitetului Executiv Naţional.

Un congres în februarie

„Vin sărbătorile, urmând ca după o primă evaluare acum, în care să încercăm să stabilizăm partidul după un moment foarte, foarte delicat. Sfârșit de ianuarie, după sărbători, când ne așezăm mai limpede și mai liniștit un pic, este o discuție mai serioasă despre ideologia partidului”, a declarat Mircea Geoană pentru DC News.

" "

1 comentariu la “Geoană dezvăluie pașii PSD în perioada următoare și când va avea loc un Congres

  1. Cat de penibil poate fi si Geoana asta. Adica el vrea sa modernizeze partidul cu el ??? Omul asta nu a putut intelege nici pana acum ca el e doar istorie. Cum va fi sau este deja si Ponta. Dar sa propui modernizarea partidului cu tine in frunte, un invins in fapt care sare doar la gatul altui invins, asta mi se pare foarte mult. Eu zic sa incerce PSD-ul modernizarea chiar cu Ion Iliescu. In multe directii e mai deschis la minte decat Geoana.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *