Skip to content
Politică

Geoană , declarație explozivă despre revenirea în PSD: ”Dacă nu, să fie sănătoși”. Ce plănuiește să facă la Congres

Într-o intervenţie la Realitatea TV, în emisiunea „România în obiectiv”, senatorul Mircea Geoană, recent exclus din PSD, a dezvăluit care sunt condiţiile în care ar fi dispus să se întoarcă în partid.

De asemenea, Geoană a precizat că plănuiește să candideze la alegerile interne ale PSD, unde promite că va fi un ”candidat important”, asta în condițiile în care va reveni în partid.

„Mă întorc doar dacă voi vedea partidul redevenind acea instituţie democratică în care competiţia de idei şi de personaje politice va putea să revină la normalitate.

Dacă vom face un Congres conform statutului, în care toţi membrii de partid vor putea să voteze viitorul partidului, voi fi acolo şi vă anunţ că voi fi un candidat important în acele alegeri.

Dacă nu, să fie sănătoşi! Să-şi ţină partidul pentru un grup de oameni care nu înţeleg că esenţa democraţiei este competiţia de idei, de oameni şi de proiecte alternative. Asta e esenţa pe care eu o consider importantă pentru cel mai mare partid al României”, a declarat senatorul Mircea Geoană, vineri seara, într-o intervenţie la Realitatea TV.

6 comentarii la “Geoană , declarație explozivă despre revenirea în PSD: ”Dacă nu, să fie sănătoși”. Ce plănuiește să facă la Congres

  1. Proiectul tau alternativ era sa oferi pe tava partidul lui Iohannis, dupa modelul lui Antonescu? Un asa proiect, poti sa-l pastrezi si sa te distrezi cu el, cand vei parasi casa de la RAPPS, in care nu mai ai demult dreptul de a sta.

  2. postacii de partid nu au odihna nici duminica. postati baieti, postati… puneti cate un cui la cosciugul partidului…. mult succes!

  3. Cu sprijinul lui QUINTUS–te inscrii in cursa , pentru sefia PNL ( vechi )–MAREAN–devine–consilier la COTROCENI si pregateste vaca KOBE impreuna cu A PORA—pentru MRU–se linistesc si–telectualii—30 %—te ajuta–GUSA si raresel + tiganiada—si te trezesti din somn .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *