Skip to content
Politică

Geoană îi dă replica lui Tăriceanu: „(…) Oamenii valoroși rezistă și fără funcții”

Prin intermediul unei postări pe pagina sa de Facebook, fostul președinte al PSD Mircea Geoană, i-a dat o replică președintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, după ce acesta a declarat duminică seara în cadrul unei emisiuni televizate la Antena3, că are „o gură bogată”, dar a venit cu trei senatori.

„Cei de la PNL s-au lasat indusi in eroare de promisiunile lui Geoana, care este gură bogată, dar care a venit cu trei senatori”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

În acest context, Mircea Geoană a scris pe Facebook că înțelege faptul că Tăriceanu trece prin momente complicate, că probabil nu îi este ușor să piardă funcția de la Senat, însă îi transmite că oamenii valorosi rezista si fara funcii.

„Înțeleg ca dl. Tariceanu trece prin momente complicate. Dumnealui, care este atat de „atasat” de functii publice, probabil nu ii este usor sa piarda functia de la Senat. Dar ii spun ca oamenii valorosi rezista si fara functii.”, a declarat Mircea Geoană.

2 comentarii la “Geoană îi dă replica lui Tăriceanu: „(…) Oamenii valoroși rezistă și fără funcții”

  1. ATUNCI DE CE DOMNUL GEOANA VREA SA VANDA PSD-UL ,PE O FUNCTIE BUNA SI CU BANI, PNL-ULUI? DACA ESTE VALOROS SA STEA ACASA SI SA NU FIE UN TRADATOR ABJECT, ALTURI DE VANGHELIE, DE CE VORBESTE DE ALTII SI NU SE UITA IN OGLINDA, ACEST OM, GEOANA, E TERMINAT POLITIC CA UMAN SI-A DOVEDIT LIPSA DE CARACTER, DAR TOT MAI UMBLA DUPA FUNCTII SI TRADARI, CHIAR NU ARE RUSINE?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *