Skip to content
Politică

Geoană poate fi evacuat din casa de protocol

Senatorul Mircea Geoană, recent exclus din PSD, ar putea fi evacuat din casa de protocol în care locuiește. Fostul președinte al PSD a fost somat să părăsească vila RAPPS în care stă de circa 10 ani.

Mircea Geoană a primit în 2004 vila de protocol, deoarece avea calitatea de Ministru de Externe. Ulterior, chiria a fost plătită de Senat în perioada în care acesta a condus camera superioară a Parlamentului.

Din 2011, Mircea Geoană a plătit o chirie lunară de 3.200 de euro pe lună pentru imobil. Vila are 8 camere şi o suprafaţă de 246 de mp.

2 comentarii la “Geoană poate fi evacuat din casa de protocol

  1. Bine, evacuarea e una, si e normala si necesara, din punct de vedere moral cel putin. Dar il intreaba totusi cineva pe Geoana de unde are el 3200 de euro pe luna numai pentru chirie ??? Ca zilele trecute maraia ceva despre bogatii din PSD care nu prea cadreaza cu imaginea social-democratiei. Inteleg ca pe el nu se mai include de cand a fost dat afara ?

  2. 38400€ anuali doar pt. Chirie oau ma inscriu si EU in politica …hm…. dar cu cine? Ca trebuie sa stau atent sa nu devin un hot…..Ha ha ha ha Vanghelie. Gioana model de viata pt. Romani . Dupa mindruta ei sunt de dreapta ca daca ar fi de stinga ar fi fost la cersit. …….! Apropo mindruta lucian tu ce Chirie platesti? ??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *