Skip to content
Politică

Geoană renunță la funcția din Guvern

Senatorul Mircea Geoană, exclus din PSD, a anunţat, vineri, că a renunţat la funcţia de Înalt reprezentant al primului-ministru.

Acesta a afirmat că a fost o funcţie în mare măsură formală, pe care a acceptat-o „din dorinţa de a da un pic de credibilitate” acţiunii Guvernului.

„Nu voi mai fi în Guvern. A fost o chestiune pe care eu am acceptat-o din dorinţa de a da un pic de credibilitate acţiunii Guvernului”.

„Este în mare măsură formală, puteţi considera că ea a încetat, nici nu a fost o funcţie foarte activă, am folosit-o extrem de selectiv pentru chestiuni importante pentru români”, a mai spus Geoană.

Mircea Geoană a fost numit în 12 februarie 2014, de către premierul Victor Ponta, drept Înalt Reprezentant al primului-ministru pentru promovarea proiectelor economice strategice şi de diplomaţie publică, post înfiinţat în cadrul Cancelariei premierului, activitatea fiind onorifică şi neremunerată.

1 comentariu la “Geoană renunță la funcția din Guvern

  1. :))))
    Pai cum sa fie o chestie ca asta formala, daca a fost atat de important ce a facut el pentru romani ? Asta este scoasa tot din izvorul de inteligenta de tip Gaga, lansata de prostanac in virtualul si personalul lui spatiu public.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *