Geoană şi face partid din traseişti! Scandal în USR, doi deputaţi bănuiţi că ar plănui sprijinirea adjunctului NATO

Sursa foto: Mircea Geoana
„Aparent s-au alăturat acestui partid numit DREPT. Auzisem că a fost şi domnul Vlad Gheorghe, acolo, că ar exista o anumită susţinere pentru domnul Mircea Geoană”, a comentat Cristina Prună, despre excluderea celor doi deputaţi USR din partid.
Deputatul USR Cristina Prună a declarat, luni, despre excluderea celor doi deputaţi USR din partid, că aparent aceştia s-au alăturat partidului numit DREPT şi că din el ar face parte şi fostul europarlamentar Vlad Gheorghe, ea precizând că ar exista o anumită susţinere pentru Mircea Geoană la prezidenţiale.
”Chiar am exclus astăzi din partid doi deputaţi pentru că aparent s-au alăturat acestui partid nimit DREPT”, a declarat în emisiunea România Politică de la Prima News deputatul USR Cristina Prună.

Prună a precizat că nu ştie componenţa noului partid. ”Auzisem că a fost şi domnul Vlad Gheorghe, acolo, că ar exista o anumită susţinere pentru domnul Mircea Geoană. Până la urmă trăim într-o democraţie, e bine să avem mai multe formaţiuni poliice, să nu existe doar câteva, fiecare să îşi expună ideile. E dreptul lor să meargă să convingă românii. Vom vedea la alegeri”, a precizat Prună.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: