Skip to content
Politică

Geoană tună şi fulgeră împotriva PSD după excluderea lui Zgonea: Corupția și slugărnicia au acaparat total acest partid!

Senatorul Mircea Geoană (preşedintele PSRO) tună şi fulgeră împotriva PSD după excluderea lui Valeriu Zgonea.

Într-o postare de miercuri de pe Facebook, fostul preşedinte al PSD şi al Senatului deplânge gestul social-democraţilor. Mai precis, Geoană de înţeles că aceştia ar gândi în termenii „delictului de opinie”.

CITIŢI ŞI: Zgonea, prima reacție după ce PSD l-a izgonit din partid: „În loc să plece EL, plec eu!”

„Delictul de opinie este încă o dată taxat de Dragnea&co. Faptul că ai o condamnare definitivă pentru corupție politică nu este un motiv suficient pentru a face un pas în spate, dar pentru că ai o părere diferită ești dat afară. PSD-ul de azi este umbra celui de acum 6 ani. Corupția și slugărnicia au acaparat total acest partid. PSD dovedește că este total lipsit de orice atitudine democratică! Este evident astăzi că este nevoie de o reconstrucție a stângii democratice din România, dar aceasta nu mai poate fi făcută de Dragnea, nu mai poate fi făcută de actualul PSD!
Seghei Stanisev are dreptate: PSD este singurul în măsură să-și aleagă conducerea. Cu o condiție obligatorie, pe care am asumat-o în numele PSD la aderarea la PES, în cursul madatului meu: respectarea criteriilor morale, ideologice și de integritate proprii familiei noastre politice europene”, transmite Mircea Geoană.

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *