Skip to content
Politică

George Maior, dezvăluiri despre „lista neagră” a Rusiei. Fostul șef al SRI trage un semnal de alarmă

Fostul șef al Serviciului Român de Informații, George Maior, a făcut noi dezvăluiri, duminică, în cadrul unui interviu pentru Digi24, cu privire la lista cu indezirabili europeni făcută de Moscova, pe care se află și cinci români.

În același timp, fostul șef al SRI trage un semnal de alarmă: „instabilitatea din Ucraina este un element care trebuie să ne preocupe pe toți și în special statele de frontieră ale Uniunii Europene și Uniunea Europeană ca atare”.

„Este un aspect legat de acest tip de nou Război Rece. (…) Este regretabil că se ajunge și la asemenea gesturi într-un moment în care securitatea internațională și regională este pusă sub presiune, instabilitatea din Ucraina este un element care trebuie să ne preocupe pe toți și în special statele de frontieră ale Uniunii Europene și Uniunea Europeană ca atare. Din păcate, lucrurile care pun tensiune și care blochează comunicarea între cele două mari forțe continuă și acest lucru nu va ajuta la o normalizare pe baze raționale a raporturilor dintre zona euro-atlantică în general și Rusia”, a declarat George Maior.

Întrebat pe ce baze a fost făcută această „listă neagră”, George Maior a declarat: „E greu să pătrund în mintea decizionalilor ruși”.

1 comentariu la “George Maior, dezvăluiri despre „lista neagră” a Rusiei. Fostul șef al SRI trage un semnal de alarmă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *