Skip to content
Politică

George Maior le răspunde românilor din SUA care îl contestă

Un grup de români de la ziare și organizații ale românilor din SUA i-au scris președintelui Klaus Iohannis, cerându-i să reconsidere decizia de nominalizare a lui George Maior ca ambasador în SUA și să desemneze o altă persoană care „să aibă credibilitate pentru a putea conlucra cu comunitățile românești”.

George Maior a declarat, în schimb, că nu este deranjat de scrisoarea unui grup de români din SUA, care i-au cerut preşedintelui să-ţi reconsidere decizia de numire a fostului şef SRI pe postul menţionat, informează România Liberă.

Maior a precizat că acest demers îndreptat împotriva lui „echilibrează” sutele de mesaje de susținere și încurajare pe care le-a primit tot din Statele Unite.

„E foarte bine că există o asemenea vibrație în comunitatea românească, am primit și sute de scrisori – dar nu le folosesc public – de susținere, de încurajare, întrebări legate de proiectele de acolo, de mandat, deci lucrurile sunt echilibrate”, a spus viitorul ambasador al României în SUA.

Sursa foto: agerpres

1 comentariu la “George Maior le răspunde românilor din SUA care îl contestă

  1. Daca americanii il vor, de data asta diaspora nu conteaza. Poate ne spune si ce cauta in dosarul (unul dintre) lui Haisam.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *