Skip to content
Politică

George Maior se implică în scandalul moscheii. Cât de periculoasă este pentru siguranța națională

Fostul șef al Serviciului Român de Informații, actualmente ambasador al României la Washington, George Maior a comentat și el, într-un interviu controversatul subiect al celei mai mari moschei din Europa, care ar urma să fie construită în țara noastră.

Premierul Victor Ponta și fostul președinte, Traian Băsescu s-au contrat de mai multe ori le subiectul legat de construirea moscheii de la București, cel din urmă spunând că o astfel de construcție ar putea reprezenta o problemă de securitate națională, în contextul terorismului islamic.

George Maior, susține că ipoteza lansată de Băsescu nu stă în picioare și că fluxul de persoane de origini musulmane pe teritoriul țării naostre va fi același.

Fluxul de persoane de origini musulmane va fi acelasi, indiferent daca se realizeaza sau nu o moschee, pe teritoriul Romaniei. Nu va creste dramatic, nu e un pericol pentru Romania„, a declarat George Maior, intr-o emisiune la postul B1 Tv.

Fostul director SRI a atras insa atentia ca daca ar dori cineva sa creeze „lucruri negative, pe teritoriul Romaniei” asta se va realiza oricum „in alte spatii, nevazute, obscure, care scapa controlului statului”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *