Skip to content
" "
Politică

George Maior și-a trasat prioritățile în calitate de ambasador: Eu o să insist foarte mult pe…

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, a făcut marți o serie de declarații în ceea ce privește scutul antirachetă, parteneriatul strategic cu SUA și lupta anticorupție din țara noastră.

De asemenea, Maior a trasat căteva priorități pe care le are la început de mandat.

Planificarea merge bine. În ceea ce priveste realizarea scutului antiracheta, normal ca exista aceste discutii. Ele au o valoare politica mai mult si o valoare de propaganda decat una de substanta. Este un scut defensiv, care priveste o aparare a teritoriului national si a Europei, pana la urma. Nu este indreptat impotriva unui stat, dimpotriva cred ca securitatea europeana are de castigat din realizarea acestui proiect strategic. Va fi o prioritate si pentru mine elementul de securitate al parteneriatului strategic cu SUA. Bineinteles, parteneriatul are si alte componente. Eu o sa insist foarte mult si pe cea economica care are un potential mare si care, din pacate, nu este valorificata. Eu cred ca România a realizat progrese mari in domeniul anticoruptiei. Încerc pe cat posibil sa transmit in mod obiectiv mesajele României”, a declarat George Maior.

" "
" "

1 comentariu la “George Maior și-a trasat prioritățile în calitate de ambasador: Eu o să insist foarte mult pe…

  1. Domnule, ai grija pe cine pun aia procuror sef si sef la deneaul lor. Si la fel si la servicii. Vezi ca vin alegerile si sa iasa al nostru. au si ei diaspora, ce dracu…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *