George Simion a dat afară liderii AUR Iași care nu au scos destui oameni în stradă de Ziua Unirii

Sursă foto: Facebook / George Simion

George Simion ar fi destituit liderii AUR Iași, care nu au scos destui oameni în stradă de Ziua Unirii, spun sursele Newsweek România de la Iași. Liderul AUR ar fi fost nemuțumit că doar 4.000 de simpatizanți AUR au fost în stradă, la Iași, pe 24 ianuarie.

UPDATE Șeful oragnizației municipale AUR, Ciprian Paraschiv, a confirmat că echipa de conducere AUR Iași va fi reorganizată din temelii.

Liderul AUR ar fi destituit întreaga conducere AUR Iași, nemulțumit că la manifestațiile de ziua Unirii nu au venit suficienți oameni.

În stradă ar fi fost 4.000 de simpatizanți AUR, dar George SImion se aștepta la o prezență mult mai mare.

Organizarea precară de la nivelul celor două structuri AUR Iași a dus la schimbarea conducerii. Totul s-ar fi întâmplat duminica seara, în sediul de partid unde întreg biroul municipal și județean al filialei AUR Iași a fost destituit, spun sursele Newsweek România.

George Simion ar fi dat afară liderii AUR Iași, care nu au scos destui oameni în stradă de Ziua Unirii

Contactat de Newsweek România, George Simion a refuzat să comenteze informația.

„În urma deciziei, toți componenții celor două structuri au rămas simpli membri. Surse din interiorul partidului AUR spun că interimatul este asigurat secretarul general, Titus Păunescu”.

Cea mai mare nemulțumire ar fi fost legată de organizarea zilei de 24 Ianuarie când, cei din conducerea națională a AUR s-ar fi așteptat la o prezență mult mai mare din partea membrilor. Din estimări, aproximativ 4000 de membri au participat la mitingul de la Iași.

Cel mai probabil, AUR ar fi vrut să rupă gardurile ca anul trecut și să treacă de bariera jandarmilor.

Liderul filialei AUR Iași era Corneliu Ciurcanu.

Organizația Muncipală era condusă de Ciprian Paraschiv. Acesta a renunțat la cariera în fotbal și la funcțiile pe care le deținea ca observator internațional la forurile fotbalistice internaţionale, cel european (UEFA) şi cel mondial (FIFA), ca urmare a implicării în politică.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: