Skip to content
Politică

George Simion ar fi fost huiduit de elevii unui liceu din București. Ce spune liderul AUR

George Simion Inquam Photos / Octav Ganea

George Simion a fost huiduit, luni, de elevii de la Liceul Gheorghe Lazăr din București, unde fusese invitat să țină un discurs în calitate de absolvent, la ceremonia de deschidere a anului școlar, susține Digi 24.

Potrivit relatărilor celor prezenți, Simion a fost prezentat drept absolvent și a fost invitat să vorbească. Nu a aplaudat nimeni la auzul numelui său, dar elevii claselor a XII-a au început să-l huiduie pe liderul AUR când acesta a încercat să-ți susțină discursul, și l-au lăsat doar să spună „Bună ziua”. După incident, George Simion a renunțat la discursul pregătit și a vorbit foarte puțin, spunându-le copiilor doar să învețe și să nu plece din România.  La ceremonia deschiderii noului an școlar la Liceul Lazăr a fost invitat, alături de Simion, și prefectul Capitalei, Toni Greblă.

Digi24.ro l-a contactat pe George Simion pentru un punct de vedere legat de acest incident. „Nu este adevărat. Știrea dumneavoastră este o minciună cap-coadă”, a susținut liderul AUR, într-un mesaj scris.  Conducerea liceului susține că liderul AUR nu a fost invitat la ceremonie, ci a dorit el personal să participe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *