Skip to content
Politică

UPDATE George Simion afirmă că nu a primit niciodată o înştiinţare în legătură cu suspendarea dreptului său de a conduce autovehicule

Inquam Photos / George Călin

UPDATE 12.30

Deputatul George Simion, preşedintele AUR, afirmă că nu a primit niciodată o înştiinţare în legătură cu suspendarea dreptului său de a conduce autovehicule şi susţine că nu a avut niciodată cunoştinţă de existenţa unui dosar penal deschis la Poliţia Municipiului Buzău, în legătură cu vătămarea corporală din culpă a unei persoane într-un accident rutier în care ar fi fost implicat.

UPDATE 12.18

Poliţia Capitalei a anunţat că liderului AUR, George Simion, i-a fost deschis dosar penal pentru conducere fără permis, el având suspendat dreptul de a conduce. De asemenea, un poliţist a fost agresat în urma intervenţiei din Piaţa Victoriei, din noaptea de joi spre vineri, în zonă fiind prezenţi ma mulţi membri şi simpatizanţi AUR.


Politicianul George Simion a făcut iar cunoștință cu duba mascaților după ce a fost depistat încălcând legea, în timp ce se îndrepta spre Piața Victoriei, la volanul unei mașini pe care nu era apt să o conducă regulamentar.

Acesta a fost săltat de oamenii legii și dus la secția de poliție după ce agenții Brigăzii Rutiere din Bucureşti l-au oprit şi au constatat că acesta apărea în baza lor de date cu permisul suspendat, scrie b1.ro.

O altă noapte cu scandal pentru liderul AUR
Un scandal a izbucnit între politicianul amintit și jandarmi, la primele ore ale dimineții, în timp ce se afla în Piața Victoriei, unde și-a început protestul cu trei zile mai devreme.

Simion a țipat la jandarmi, live pe Facebook: ”Plecați de-aici! Plecați de-aici! Poliția, interveniți!”. Jandarmii i-au reproșat faptul că folosea mijloace sonore la ore târzii din noapte.

Ulterior, politicianul și-a vărsat nervii și pe polițiștii apostrofându-i că n-au intervenit în timpul altercației cu jandarmii; aceștia l-au legitimat și i-au făcut un alcooltest.

Dus la secție după alcooltest
Mergeti la colegii mei din Piața Victoriei, acum are loc o diversiune împotriva lor, nu a mea. Eu sunt reținut la poliție, mergeti la Guvern!”, a scris George Simion pe Facebook, între două live-uri, încercând să le sugereze oamenilor că este ”reținut” pentru protest, deși polițiștii i-au explicat că nu este vorba de o reținere, ci despre verificări suplimentare pe care trebuie să le facă la sediul Brigăzii Rutiere, pentru că Simion apărea cu permisul suspendat:

”Trebuie să verificăm dacă aveți dreptul de a conduce”, i-au spus polițiștii.

Polițiștii îi spun lui Simion că în luna aprilie a făcut un accident cu o victimă pe care a rănit-o, dar Simion a negat: ”Da, nu știu că a fost accident cu rănire, nu știu că mi s-a suspendat permisul”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *