George Simion își transformă copilul în instrument electoral. Postările care îl dau de gol

Sursa foto: monitorulsv.ro

Liderul AUR, George Simion, continuă să își folosească familia, expunând online copilul, după ce și-a transformat nunta și botezul copilului în evenimente politice.

La nici patru luni de la naștere, copilul lui George Simion a fost prezentat în diverse materiale de campanie, provocând îngrijorări privind expunerea prematură și nejustificată a unui nou-născut în spațiul public. În loc să protejeze intimitatea familiei și mai ales a copilului, Simion a ales să profite de inocența acestuia pentru a atrage simpatia electoratului.

Astfel că, George Simion postează fotografii cu bebelușul pe rețelele sociale, în căutare de simpatie și like-uri, cu atât mai mult acum, când este în plin scandal cu oferta electorală iluzorie de case ieftine pentru toți românii.

De altfel, amintim că Simion și-a botezat copilul și a chemat 1000 de invitați și 4 nași, în ceea ce trebuia să fie un eveniment de familie, privat.

Acțiunile lui Simion nu ar trebui să ne surprindă. Amintim că nunta lui Simion s-a vrut a fi un eveniment megaloman, cu zeci de mii de invitați. Obiectivul atunci ca și acum este atragerea atenției electoratului.

Liderul AUR este singurul lider politic care folosește evenimentele intime, de familie în scop electoral. După ce a transformat botezul copilului și nunta în evenimente politice, la care a invitat “toți românii”, Simion continuă să posteze pe rețelele sociale fotografii cu bebelușul, alături de mesaje pentru români.

Acuzat de faptul că expune online minorul în căutare de aprobare publică, simpatie și voturi în final, Simion a răspuns cu o nouă imagine cu copilul, postată recent, semn că nu este deranjat de rațiuni ce țin de protecția copilului și este interesat mai mult de efectul acestor imagini în plan politic. Simion dorește să fie perceput ca lider familist, atașat valorilor tradiționale, iar această imagine și-o cultivă prin expunerea exagerată a vieții sale private.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: