George Simion promite case la 35.000 de euro. Lulea, premierul propus de AUR, le vinde cu 200.000€

foto: facebook

Inițiativa populistă a liderului AUR, George Simion, de a promite românilor case de 35.000 Euro pălește în fața realității. Firmele lui Marius Lulea, partenerul său și fostul său angajator, construiesc sute de case în Tunari. La prețuri de cel puțin 5-6 ori mai mari.

Pe zeci de hectare din extravilanul comunei Tunari, din imediata vecinătate a Bucureștiului, se construiește cu un ritm alert.

Unul dintre cei mai mari dezvoltatori din această zonă este Marius Dorin Lulea, principalul finanțator al liderului partidului extremist AUR, George Simion.

Lulea dezvoltă direct prin companiile pe care le deține sau lucrează pentru zeci de proiecte imobiliare.

Newsweek România a descoperit că nici unul din aceste proiecte nu vinde nici măcar o garsonieră la irealul preț de 35.000 de Euro la care Simion s-a angajat recent să le dea case românilor.

Dacă vor vota acest partid evident. Din contră, proiectele lui Lulea sunt extrem de scumpe. Acesta își vinde o casă de 3-4 camere cu un singur nivel cu cel puțin 170.000-200.000 Euro.

În Tunari toată lumea construiește. Și domnu Lulea, prietenul lui George Simion
O zi toridă în prăfuita comună Tunari unde câteva camioane duc pamântul uscat pe asfaltul încins.

Un afiș cu liderul AUR, George Simion, în care acesta promite fiecărui român case la 35.000 Euro străjuiește la șoseaua principală în fața unei dezvoltări imobiliare specifice acestei zone: de la câteva case până la un maxim de 30-40 care se întind pe o fâșie de pământ îngustă cu deschidere la șosea.

Multe dintre acestea sunt dezvoltate chiar de către Marius Dorin Lulea, vicepreședinte AUR, viitor premier al acestui partid și unul din cei trei fondatori ai aceluiași partid.

Este omul de bază din spatele liderului extremist al AUR, George Simion căruia i-a dat un salariu ani de zile. A fost singurul său venit salarial raportat către ANAF în toată această perioadă.

Lulea a dezvoltat un păienjeniș de mici firme de construcții, instalații și de arhitectură care-și au sediul central în Tunari, chiar în fostul sediu al AUR așa cum Newsweek România a scris AICI.

Lulea vinde case cu 200.000 Euro
Green Place, AeroCity sau Lake Village sunt trei dintre multiplele proiecte dezvoltate direct sau aflate în plină dezvoltare de către una din companiile deținute de Lulea: Ideal Proiect Arhitecture & Engineering SRL.

Este chiar compania unde Simion a fost director de marketing timp de 14 ani până să ajungă în 2019 deputat în Parlamentul României.

De pe pagina de internet a proiectului imobiliar aflăm de ce să ne mutăm în Tunari: nivelul ridicat de trai, accesul la zonele de business, transportul în comun, educația, spațiile verzi etc. “În general prețurile variază între 100.000 Euro pentru un apartament cu o cameră până la un milion de Euro și chiar mai mult pentru o vilă de lux. Valoarea medie a unei proprietăți imobiliare în zonă se situează între 200.000-500.000 Euro pentru apartamente și case mai mici și poate ajunge la câteva milioane de Euro pentru vile de lux“, ni se explică de pe același site al dezvoltării imobiliare a lui Lulea.

Citeste mai mult aici

Autor

  • Adrian Pavel

    Adrian Pavel, redactor PS News. Cu o experienţă de peste 10 ani în presă, Adrian Pavel se descrie ca fiind un împătimit al noutăţilor, practic dependent de ştiri. Încearcă de fiecare dată să fie la curent cu tot ceea ce se întâmplă în ţară şi în străinătate şi să ofere cele mai calde informaţii cititorilor. Este adeptul zicalei „Nimeni nu e sărac cu duhul, e doar mai puţin informat”.

    View all posts

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: