George Simion-tactică de intimidare aplicată liberalului Alexandru Muraru

Alexandru Muraru / Facebook Alexandru Muraru
Sursa foto: Alexandru Muraru
Deputatul PNL, Alexandru Muraru, a pornit, de câteva zile, o campanie de demascare a Planului Simion. Printr-o postare pe pagina sa de Facebook, Muraru anunță că liderul AUR încearcă să îl intimideze, filmandu-i casa. „Este tactica pumnului în gură, pentru că Simion nu are practica argumentului”, spune Muraru.

„Escrocul nr. 1 al țării consideră că mă poate intimida filmând casa în care locuiesc. E doar o altă încercare de a abate atenția de la infracțiunea de înșelăciune pentru care George Simion va răspunde corespunzător.

Casa în care locuiesc a fost dobândită înainte de a ocupa vreo funcție de demnitate publică iar activitatea mea este una din cele mai transparente dintre politicienii români. Pentru oricine dorește să consulte documentele publice referitoare la persoana mea, CV-ul și declarațiile de avere se află pe site-ul Camerei Deputaților și nu prezintă riscuri de integritate.
Această tactică de intimidare a mai aplicat-o în trecut și altor miniștri, lideri politici sau șefi de instituții care au îndrăznit să vorbească împotriva lui.
Foto Facebook Alexandru Muraru
Este tactica pumnului în gură, pentru că Simion nu are practica argumentului.
Eu nu aștept să-mi plătească statul, din banii altor cetățeni cinstiți, diferența de până la 70-80% din valoarea reală a unui imobil, așa cum pretinde liderul extremist AUR că poate face cu cei care naiv cad în capcana planului Simion. Planul său de a oferi 1 milion de apartamente la prețuri începând de 35.000 de euro, prin cheltuieli de stat, ar falimenta efectiv România.
George Simion nici până astăzi nu poate justifica suma de 400 de mii de euro, echivalentul a 37.403.237 ruble rusești, pe care a primit-o ca “dar de nuntă”. Cu toate astea pozează în fals familist, pretinzând că stă în chirie și că își donează indemnizația de parlamentar, dar cere donații de la români direct în conturi private.
Este reacția unui om disperat iar astfel de acțiuni mă lasă rece. Nu mă voi lăsa intimidat de hărțuirile unui impostor și voi continua să lupt pentru demascarea acestui extremist prefăcut”, este mesajul lui Alexandru Muraru.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: