George Tuţă: Fiecare dintre noi poate să facă această aritmetică simplă, să adune voturile

Sursa foto: Inquam Photos / George Călin

Candidatul PNL la Primăria Sectorului 1, George Tuţă, a declarat miercuri că fiecare poate să facă această aritmetică simplă, să adune voturile, iar ei au făcut acest calcul şi nu au ţinut cont de pozele pe care le pune primarul Clotilde Armand, ci au luat datele de pe platforma oficială a AEP. El a precizat că speră ca procesul să se încheie astăzi.

”Fiecare secţie de vot este analiztă cu mare atenţie şi toate deciziile de până acum au fost luate în unanimitate a Biroului Electoral de sector. Ultimele secţii nu cred că ar trebui ă mai ridice probleme şi ar trebui să existe un ritm. Gândiţi-vă şi la aceşti oameni care în ultimele 24 de ore nu s-au odihnit absolut deloc şi lucrează la foc continuu pentru a afla rezultatul final”, a declarat George Tuţă, candidatul PNL la Primăria Sectorului 1.

El a afirmat că ”fiecare dintre noi poate să facă această aritmetică simplă, să adune voturile, să îşi dea seama că sunt corecte”. ”Noi am făcut acest calcul, nu am ţinut cont de pozele pe care le pune doamna Armand ci, din contră, am luat datele de pe platforma oficială a AEP, unde în cea mai mare parte au fost corecte, inclusiv la procesele verbale. Noi am făcut calculele pe datele corecte”, a completat liberalul.

Despre o cerere de renumărare a voturilor, Tuţă a precizat că nu a văzut să ceară aşa ceva contracandidata sa.

”Biroul Electoral de sector a decis să renumere la una dintre secţii iar rezultatul obţinut, voturile mele au fost păstrate iar după numărătoare, voturile pe care le avea doamna Armand erau umflate din pix cu 20”, a explicat candidatul PNL.

Despre modul în care Aep a organizat alegerile la Sectorul 1, George Tuţă a spus că ”Biroul Electoral Central trebuia să intervină şi să amendeze pe cei responsabili de condiţiile de lucru al întregului Birou electoral, fie că era de secţie de vot sau de sector, pentru că ce s-a întâmplat în aceste trei zile este inuman şi umilinţa la care au fost supuşi oameni trebuie să înceteze cât mai repede”.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: