George W. Bush nu are de gând să suțină vreun candidat la alegerile prezidențiale din SUA

Sursa foto: wikimedia

Fostul preşedinte republican George W. Bush, nu intenţionează să anunţe pe cine susţine sau să exprime modul în care el sau soţia sa Laura vor vota în alegerile prezidenţiale din noiembrie, a declarat un purtător de cuvânt, citat de Reuters.

„El s-a retras din politica prezidenţială cu mulţi ani în urmă”, a afirmat purtătorul de cuvânt, care nu a dorit să fie numit.

Anunţul a fost făcut la o zi după ce vicepreşedintele lui Bush, Dick Cheney, a anunţat că va trece linia partidului şi va vota pentru candidata democrată la prezidenţiale Kamala Harris în detrimentul fostului preşedinte republican Donald Trump.

Cheney, care a fost vicepreşedinte al lui Bush între 2001 şi 2009, a declarat vineri că „în istoria de 248 de ani a naţiunii noastre, nu a existat niciodată un individ care să reprezinte o ameninţare mai mare pentru republica noastră decât Donald Trump”.

Harris a declarat sâmbătă că susţinerea ei de către Dick Cheney şi fiica sa Liz, fost reprezentant al SUA, a fost „curajoasă” pentru că a pus ţara înaintea partidului politic.

Mike Pence, care a fost vicepreşedintele lui Trump timp de patru ani, a declarat că nu îl va susţine pe fostul său şef, dar nu a sprijinit-o pe Harris.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: