PSnews

Recent

Gest halucinant al DIICOT în ancheta Lucan: soția chirurgului, SPIONATĂ în mașină (VIDEO)

agerpres.ro

Citiți în cele ce urmează despre un gest halucinant făcut de către DIICOT în ancheta vizându-l pe chirurgul Mihai Lucan: soția medicului a fost SPIONATĂ în propria mașină, DEȘI nu este parte în dosar.

Tărășenia s-a întâmplat chiar astăzi (joi), 11 ianuarie, la ora 15, în timp ce doctorul și soția (Maria Lucan) se deplasau cu automobilul acesteia Volkswagen Passat.

O placuta de plastic din plafoniera a cazut peste schimbatorul de viteze, iar de sub ea s-a desprins o camera video minuscula, legata cu un fir electric de sursa de alimentare a plafonierei. Cei doi soti au ramas socati dandu-si seama ca sunt urmariti audio-video in intimitatea lor, in masina proprietate a Mariei Lucan, despre care nu face obiectul niciunei investigatii penale, scrie Luju.ro.

Se pare ca filajul chirurgului Lucan se facea in timp real dintr-o masina aflata in apropiere, intrucat anchetatorii DIICOT s-au alarmat, vazand pe monitorul de receptie ca s-au demascat, din cauza ca specialistul care a montat dispozitivul de urmarire nu a stiut sa fixeze cum trebuie grila de plastic a plafonului. La 15 minute dupa depistarea camerei, la automobilul sotilor Lucan s-au prezentat niste agenti care s-au prezentat a fi de la DIICOT, care le-au fluturat celor doi o hartie in fata si au recuperat camera instalata in plafoniera si care atarna de un fir.

Amintim ca anchetatorii DIICOT nu au reusit sa obtina arestarea chirurgului la Tribunalul Municipiului Bucuresti in data de 21 decembrie 2017. Monica Cipariu – judecător de drepturi și libertăți la TMB – nu doar ca a respins cererea de arestare preventiva, dar a facut praf probatoriul procurorului Marian Delcea, acuzandu-l ca nici macar nu a catadicsit sa verifice proprietatea unui aparat de criogenie despre care sustinea ca ar apartine Clinicii de Transplant de Stat.

Precizăm că procurorul Marian Delcea are adeverință de la CNSAS (disponibilă AICI), în care instituția condusă de către Dragoș Petrescu arată cum cel care este în prezent magistrat DIICOT a fost recrutat pe 20 ianuarie 1989 (când era în armată), sub numele conspirativ „Dan Drăgoescu”, dar CNSAS nu a identificat turnătorii concrete ale lui Delcea.

Vedeți AICI galeria foto și video cu dispozitivul de spionaj.

Comentarii

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Inapoi