Skip to content
Galați

Gest impresionant al managerului unui hotel din Tecuci: pune la dispoziţie camerele unităţii hoteliere pentru ucraineni

Inquam Photos / Catalin Urdoi

Managerul Hotelului „Andra” din Tecuci a anunţat că pune la dispoziţie camerele unităţii hoteliere pentru ucrainenii care au fugit din calea războiului.

Gest impresionant al managerului unui hotel din oraşul Tecuci. Acesta a anunţat pe o reţea de socializare că găzduieşte gratuit refugiaţi ucraineni pentru o seară, cărora le va oferi şi o masă caldă.

„Dacă vreodată va începe războiul în ţara mea, mi-aş dori că soţia mea şi copilul meu dacă reuşesc să treacă graniţa într-o ţară unde domneşte pacea să fie găzduiţi măcar o seară într-o locuinţa sigură. Am luat decizia că la Hotelul Restaurant Andra din Tecuci în limita locurilor disponibile, să găzduim gratuit refugiaţi ucraninieni FAMILIE CU COPII pe baza actului de identitate. Vom oferi pe rând câte o seară de cazare şi o masă caldă familiilor cu copii ucrainieni ce sunt în trecere prin oraşul Tecuci. Dacă auzi o familie de refugiaţi ucrainieni care are nevoie de adăpost, trimite-i la noi. Dumnezeu să ne binecuvânteze pe toţi!”, este mesajul transmis de managerul hotelului restaurant Andra din Tecuci, scrie tecuceni.ro.

Mii de refugiați ucraineni au intrat în România prin punctele de frontieră, iar traficul în vămi în ultimele ore a crescut cu 120%. Oamenii și-au luat familiile și câteva lucruri și au fugit din calea războiului. Voluntarii prezenți acolo au fost martori la momente emoționante în care familiile s-au despărțit, deoarece bărbații cu vârste între 18 și 60 de ani nu au voie să plece din Ucraina. CNSU a comunicat, vineri, că aceste persoane vor fi exceptate de la măsura carantinei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *