Skip to content
Societate

Gest inedit! Elveţia a trimis Irlandei de Nord 9,3 kilograme de ciocolată pentru 93 de minute de rezistenţă în faţa Italiei, în preliminariile CM de fotbal

youtube.com

Elveţia, calificată la Cupa Mondială şi datorită rezultatului de 0-0 din meciul Irlanda de Nord – Italia, din ultima etapă a grupelor preliminare europene, le-a trimis nord-irlandezilor 9,3 kilograme de ciocolată.

Potrivit News.ro, cele 9,3 kilograme de ciocolată reprezintă dele 93 de minute de rezistenţă a Irlandei de Nord în faţa Italiei, la partida din 15 noiembrie.

Într-un filmuleţ postat pe contul oficial al naţionalei Elveţiei, selecţionerul Murat Yakin poate fi văzut fredonând melodia Sweet Caroline în timp ce pregăteşte ciocolata pentru a fi trimisă la federaţia nord-irlandeză.

 

La 15 noiembrie, Elveţia s-a impus cu scorul de 4-0 în meciul cu Bulgaria şi Irlanda de Nord a remizat cu Italia, scor 0-0. În urma acestor rezultate, elveţienii au câştigat grupa şi s-au calificat la Cupa Mondială, iar italienii au terminat pe locul doi şi vor juca la baraj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *