Gheorghe Falcă (PNL): Istoria ne-a arătat că PSD nu este interesat de binele comun, ci doar de interesele proprii

Sursa foto: Facebook
Europarlamentarul PNL Gheorghe Falcă critică Congresul PSD de sâmbătă, spunând că mai degrabă a fost o demonstrație de atacuri politice, fără a prezenta un interes real pentru nevoile oamenilor. Aduce în discuție faptul că în ultimii 10 ani, PSD a fost la guvernare timp de 6, însă, după părerea acestuia, România a avut parte de guverne slabe conduse de: Victor Ponta, Sorin Grindeanu, Mihai Tudose, Viorica Dăncilă și Marcel Ciolacu.
„Congresul PSD: Nimic pentru români, doar pentru ei!
Astăzi am asistat la Congresul PSD, un eveniment care a fost, din păcate, mai degrabă o demonstrație de atacuri politice, fără viziune, fără soluții și fără interes real pentru nevoile oamenilor.
Fapte, nu vorbe: În ultimii 10 ani, PSD a fost la guvernare timp de vreo 6 ani! Din păcate, am avut parte doar de guverne slabe și haotice:
– Victor Ponta
– Sorin Grindeanu
– Mihai Tudose
– Viorica Dăncilă
– Marcel Ciolacu”, a spus acesta.
Acesta mai afirmă și faptul că din cauza PSD, economia este blocată și este o lipsă de investiții, întrucât, tot după acesta, PSD are interese proprii. El transmite că dreapta politică ar trebui să fie unită, deoarece viitorul României trebuie construit pe principii solide, pe stabilitate și responsabilitate.
Ce am obținut? Instabilitate, economie blocată și lipsă de investiții. Aceasta este „moștenirea” guvernării PSD.
Nu te poți încrede în PSD! Nici ca cetățean, nici ca partener politic. Istoria ne-a arătat că PSD nu este interesat de binele comun, ci doar de interesele proprii. Oricine își pune speranțele într-o alianță cu PSD se va lovi de trădări și promisiuni goale.
La Congresul de azi am auzit doar atacuri și discursuri fără substanță. Nimic despre democrație, despre ce ar trebui făcut pentru a combate extremismul și pentru a proteja statul de drept. Doar aceeași retorică învechită și fără rezultate.
Mesajul PNL e clar: Dreapta trebuie să fie unită! Nu putem lăsa România pe mâna PSD-ului la alegerile prezidențiale de anul acesta. Viitorul României trebuie să fie construit pe principii solide, pe stabilitate și pe responsabilitate. Numai împreună putem opri derapajele PSD și să asigurăm un viitor mai bun pentru români!”, a mai transmis europarlamentarul PNL.

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: