Skip to content
Alegeri Politică

Gheorghe Funar, în cursa alegerilor prezidențiale: Mă voi bate ca poporul român să fie un popor fericit!

Literatura de azi
" "

Fostul primar al Clujului Gheorghe Funar se întoarce în politica mare. Concret, Funar și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențiale din 2019.

CITIȚI MAI MULTE AICI: Alegeri prezidențiale: un nume-surpriză și-a anunțat candidatura

" "
" "

În acest context, redacția PSNews.ro a luat legătura cu Gheorghe Funar. Concret, întrebat ce planuri are în calitate de candidat pentru funcția de președinte al României, Gheorghe Funar a evidențiat că dorește ca poporul român să fie unul fericit într-o țară care să fie cu adevărat suverană.

„În 15 decembrie am avut la Alba Iulia primul congres al Partidului România Noastră. La congres am fost ales reprezentant în cursa prezidențială de anul viitor. Sloganul electoral va fi „România noastră cu popor fericit!”. Ne vom bate ca partid politic și eu în cursa prezidențială să îi lămurim pe români că este cazul să luptăm pentru ca România să fie a noastră și în sfârșit visul eroului național Avram Iancu să se împlinească, poporul român să fie un popor fericit”, a declarat fostul edil al Clujului.

Totodată, chestionat prin ce se diferențiază de ceilalți președinți ai României de după 1989, Gheorghe Funar a atras atenția că el are o perspectivă naționalistă asupra politicii în timp ce ceilalți au avut una de tip internațional.

„Diferența este esențială comparativ cu cei 4 președinți ai României de până acum care sunt cu toții alogeni și cei mai mulți dintre ei sunt cetățeni ai altor state străine. Eu sunt român și nu răspund la comenzile unor stăpâni străini ai României. De pildă, întrebați-l pe actualul președinte al României câte cetățenii străine are. Eu știu una sigură. Este cetățean al Germaniei. 

În opinia mea, pentru prima dată în ultimii 30 de ani în finala alegerilor prezidențiale de la sfârșitul anului 2019 se vor întâlni un naționalist cu un internaționalist. Până acum au fost câte 2 internaționaliști în finală și am văzut unde au adus țara”, a conchis Gheorghe Funar în exclusivitate pentru PSNews.ro.

" "

4 comentarii la “Gheorghe Funar, în cursa alegerilor prezidențiale: Mă voi bate ca poporul român să fie un popor fericit!

  1. In conjuctura actuala un candidat nationalist ar avea sanse de reusita, dar intrarea in cursa electorala a lui Emil Boc , pe care eu o consider foarte probabila face dificila orice previziune.

    1. Ești sigur ca e roman adevărat??? Eu nu cred!!! Eu zic ca tot trădător este, nu o sa găsim patriot și iubitor de țara in curând printre noi!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *