Gheorghe Hagi, suspendat două jocuri după eliminarea de la meciul cu Hermannstadt

Sursa foto: FRF

Comisia de Disciplină din cadrul FRF a decis, miercuri, suspendarea tehnicianului echipei Farul, Gheorghe Hagi, ca urmare a eliminării de la meciul cu Hermannstadt.

Hagi a fost suspenda două jocuri şi penalizat cu 320 de lei.

Alte decizii ale Comisiei de Disciplină:

CSM POLITEHNICA Iaşi vs. SC OŢELUL Galaţi – Incidente – În temeiul art. 82.2 şi 3.a şi c, raportat la art. 83.2.b din RD, se sancţionează clubul Otelul Galaţi cu penalitate sportivă de 5.000 lei.

FC FCSB vs. FCU 1948 Craiova – Eliminare Creţu Valentin (FC FCSB) – În temeiul art. 63.1.a, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

AFC Botoşani vs. FC Voluntari – Eliminări Nemec Adam (FC Voluntari), Pius Udeme Junior (FC Botoşani) – În temeiul art. 63.1.g, raportat la art. 63.2.1 din RD, se sancţionează jucătorii cu suspendare pentru câte un joc şi câte o penalitate sportivă de 740 lei.

AS FC Universitatea Cluj vs. ACS Petrolul 52 – Eliminare Gheorghe Valentin (FC U Cluj) – În temeiul art. 63.1.b, raportat la art. 63.2.4.a din RD, se sancţionează jucătorul cu suspendare pentru două meciuri şi penalitate sportivă de 3.000 lei.

Citește mai mult AICI

Autor

Urmărește știrile PSNews.ro și pe Google News

Citește și: