Skip to content
Politică

Gheorghe Piperea: Cîtu și cu ministrul Grindă au comis o mega-deturnare de fonduri. Oare premierul interimar, generalul Ciucă, știe ce i se întâmplă în ogradă?

Inquam Photos / Octav Ganea

Avocatul Gheorghe Piperea susţine că miniştii Florin Cîţu şi Ion Ştefan ar fi comis o deturnare de fonduri prin transferul către Primăria Capitalei, cu scopul de a fi transmisă mai departe către RADET, a sumei de 64,5 milioane de lei. RADET este în faliment, operaţiunile fiind preluate de Termoenergetica.

Cîtu și cu ministrul “Grindă” au comis o mega-deturnare de fonduri – au dispus virarea de la buget către Primăria Generală, pentru a fi re-virată către RADET, a unei sume de cca 64,5 mil lei, pentru “funcționarea sistemelor de încălzire centralizată a populației”.

Numai că RADET nu mai face parte din acest sistem – e în faliment (pentru că așa a impus Elcen), nu mai are salariați, nu mai are în administrare infrastructura de țevi de distribuție, nu mai are afacere. Acestea au trecut la Termoenergetica!

Ce mai poate face RADET cu acești bani publici (în afară de a plăti onorariu “de succes” de 2,75% lichidatorilor)?

Oare premierul interimar, generalul Ciucă, știe ce i se întâmplă în ogradă?

PS Evident că redistribuirea acestor bani nu se putea face prin simplu ordin de ministru. Dar s-a făcut. Ce lege, ce buget, contează doar umplerea desăgilor, că vine Crăciunul”, scrie Gheorghe Piperea pe Facebook, publicând şi ordinul din Monitorul Oficial.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *